Asiakkaat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Paasitorni – Kokoustilat

Meillä oli ilo jälleen olla mukana uudistamassa upeaa Paasitornia. Tällä kertaa uudistus keskittyi jugend-henkisiin kokoustiloihin.

Lue lisää

Ravintola Kappeli

Helsingin Esplanadin puistossa sijaitseva Ravintola Kappeli avasi ovensa keväällä 2022 mittavan uudistuksen jälkeen.

Lue lisää

Scandic Helsinki Hub

Helsingin sydämessä sijaitseva 11-kerroksinen hotelli koki mittavan remontin, jossa uudistettiin kaikki 352 hotellihuonetta, ravintolat sekä yleiset tilat.

Lue lisää

Scandic Hamburger Börs – Yleiset tilat

Olemme esitelleet aiemmassa artikkelissa Scandic Hamburger Börssin huoneita, ja nyt on aika kurkistaa hotellin muihin yleisiin tiloihin sekä ravintoloihin.

Lue lisää

Tapahtumatalo Bank

Tapahtumatalo Bank tarjoaa tyylikkäät puitteet lounaalle, kokouksille ja tapahtumille. Toimitimme kohteeseen irtokalusteita ja valaisimia, RT-Interiors puolestaan valmisti kohteen kiintokalusteet.

Lue lisää

Hotelli Fennada

Vierumäen ytimessä sijaitseva Hotelli Fennada tarjoaa modernit puitteet tasokkaaseen yöpymiseen ja rentoutumiseen.

Lue lisää

Scandic Hamburger Börs – Huoneet

Turun ydinkeskustassa sijaitseva Hamburger Börs avasi ovensa jälleen mittavan remontin jälkeen. Tutustu hotellin uusiin huoneisiin.

Lue lisää

Ravintola Töölö – Juhlasali

Historiallisessa Aalto-yliopisto Töölön rakennuksen tiloissa sijaitseva Ravintola Töölö on tyylikäs ja rento ruokaravintola, joka palvelee niin perheillallisia, suurempia juhlatapahtumia kuin nopeita after workeja.

Lue lisää

Scandic Kallio

Keskeisellä paikalla Helsingissä sijaitseva Scandic Kallion peruskorjaus valmistui keväällä 2019.

Lue lisää

Yhteensä 71 (8 sivua)