Asiakkaat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Mall of Tripla

Lokakuussa 2019 avattu Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Pinta-alaa ostoskeskuksella on huikeat 85 000 neliömetriä ja vuokrattavia liikekiinteistöjä 250 kappaletta. Kaiken nitoo yhteen rennot kokoontumispaikat sekä hyvät ruoka- ja juomaravintolat.

Lue lisää

Fredde’s Food & Fire

Fredde’s on Helsingin Triplassa sijaitseva rento ruokapaikka, joka soveltuu niin lounastamiseen kuin illanviettoon ystävien kesken. Toimitimme kohteeseen irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Jaana Ekman Visionary Design Partners Oy:stä.

Lue lisää

Oluthuone Ratamo

Oluthuone Ratamo sijaitsee Triplan keskeisimmällä paikalla rautatieaseman läheisyydessä. Ratamossa voit seurata kaupungin sykettä aitiopaikalta ja nauttia laadukkaista oluista sekä viineistä. Toimitimme kohteeseen kaikki irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Lue lisää

Urban Rabbit

Urban Rabbit on yksi Helsingin Pasilassa sijaitsevan Triplan monista kohtaamispaikoista. Tässä Gastropubissa on tunnelmaa ja yksityiskohtia niin, ettei vierailija takuula pääse kyllästymään. Toimitimme kohteeseen irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Lue lisää

Delivery Hero – Monipuolinen ja muuntautuva työtila höystettynä ravintola-aiheisilla teemoilla

Delivery Heron työtilojen suunnittelu sai alkusysäyksen Pizza-onlinen ja foodoran muutosta yhteisiin tiloihin Helsingin Pasilaan. Tavoite oli luoda inspiroivat tilat, jotka tukevat sekä monipuolista työntekoa että uuden yhteisön syntymistä. Delivery Hero Finlandin tavaramerkit Pizza-online.fi sekä foodora kuuluvat Pohjoismaiden suurimpiin toimijoihin ruoan kotiinkuljetuksen saralla. Suomessa yrityksen toimintaan kuuluu noin 1500 ravintolaa ja noin 70 omistautunutta ja ruokaa rakastavaa työntekijää, jotka työskentelevät molempien tavaramerkkien parissa. Haastattelimme sekä suunnittelutiimiä Rune & Berg Designilta että Delivery Heron koordinaattoria Anni Mannista uusien tilojen suunnittelun lähtökohdista, sekä valmiiden tilojen toimivuudesta. Toimitimme uuteen toimistokohteeseen valtaosan irtokalusteista sekä valaisimista.

Lue lisää

Harmoninen ja luonnonläheinen Omakoti Kastanja

Omakoti Kastanja on Mikkeliin valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja tukiasumista kehitysvammaisille nuorille aikuisille. Kastanja muodostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toisessa tarjotaan ympärivuorokautista ohjausta ja tukea. Toisena kiinteistönä pihapiirissä on rivitalo, joka on tarkoitettu kevyemmän ohjauksen ja tuen asiakkaille.

Lue lisää

Solo Sokos Hotel Seurahuone

Meillä oli kunnia olla mukana uudistamassa perinteikästä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuonetta, joka avautui asiakkaille jälleen vuoden alussa Turun sydämeen. Alkujaan vuonna 1928 avattu hotelli on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Kaikki tilat on uusittu modernilla otteella unohtamatta kuitenkaan 1920-luvun henkeä ja värimaailmaa. Hotellin sisustussuunnitelma on sisustusarkkitehtitoimisto Puroplanin käsialaa.

Lue lisää

Herkkujuustolan Juustotupa

Sastamalassa sijaitseva Herkkujuustolan Juustotupa sai persoonalliset tilaan sopivat kalusteet.

Lue lisää

Scandic Tampere City

Restatop ja RT-Interiors toteuttivat uudistuneen Scandic Tampere Cityn julkitilat. Tutustu kohteeseen ja kuviin alta.

Lue lisää

Yhteensä 72 (8 sivua)