Takaisin

Lapland Hotels Oulu ja Tampere

Lapland Hotels-ketju on toiminut Suomessa jo yli 50 vuotta. Ketjulla on Suomessa 13 hotellia Pohjois-Suomen alueella ja nyt ketjua ollaan laajentamassa Etelä-Suomeen. Uusimmat hotellit avattiin Ouluun ja Tampereelle vuoden 2015 loppupuolella.

Asiakas: Lapland Hotels
Suunnittelija: Visionary Design Partners Helsinki
Toteuttaja: Restatop Oy
Toimitussisältö: hotellihuoneiden kalusteita

Lapland Hotels luo upean Lapin tunnelman vierailijoille. Oulun ja Tampereen hotellien hotellisisustus on saanut vaikutteita Lapin upeasta luonnosta ja jännittävistä tarinoista. Hotellihuoneiden värimaailma on rauhallinen ja hyvin luonnollinen. Huoneista löytyy useita useita Lappiin liittyviä asioita, kuten poronsarvia, porontaljoja, vanhoja lappalaisia käsityökuvioita ja kauniita jäkälän värejä tekstiileissä. Kokonaisuus on erittäin tyylikäs ja viihtyisä.

Edellinen
Mehiläinen Villa Aurora
Seuraava
Kauppakeskus Myllyn kahvilat ja ravintolat

Takaisin ylös