Takaisin

Werstas ja Circus Turku

Turussa ElectroCityssä sijaitseva monitilatoimistossa Werstaassa on työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle. Werstaasta on mahdollista vuokrata työpisteitä tai työhuoneita kuukausi kerrallaan. Werstas tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen tilan ja palvelut, jotka helpottavat jokaisen siellä työskentelevän arkea.

Asiakas: Turun Teknologiakiinteistöt
Suunnittelija: Sigge Arkkitehdit Oy/Leena Arola
Toteuttaja: Restatop Oy ja RT-Interiors
Toimitussisältö: toimistotuoleja, toimistopöytiä, toimistovalaisimia, terassikalusteet, kalusteasennus

Werstaan sisustus on trendikäs ja raikkaan värikäs. Toimistokalusteet ovat persoonallisia mutta samalla toimivia ja ergonomisia. Werstaan monikäyttöiset toimistokalusteet ja neuvottelukalusteet ovat Restatopin valikoimasta. RT-Interiors puolestaan teki tilojen kiintokalusteiden asennukset.

Circus on upea edustustila ElectroCityn katolla. Kattotiloissa on suuri avoterassi, josta on upeat näkymät yli Turun kaupungin. Terassi on sisustettu moderneilla ja pirteän värisillä terassikalusteilla. Upeat maisemat ja mukavat terassikalusteet luovat upeat puitteet illanvietolle Circuksessa.

Edellinen
Kauppakeskus Myllyn kahvilat ja ravintolat
Seuraava
Löyly Helsinki

Takaisin ylös