Takaisin

Löyly Helsinki

Löyly on lähes 2000m2 kokoinen saunatila Helsingin Hernesaaressa. Löyly valmistui kesällä 2016 ja on siitä lähtien ollut erittäin suosittu. Löylyn upeat tilat tarjoavat merellisen elämyksen keskellä Helsinkiä.

Asiakas: Royal Ravintolat
Suunnittelija: Joanna Laajisto Creative Studio
Kuvat: Royal Ravintolat
Toteuttaja: Restatop Oy
Toimitussisältö: ravintolan tuolit

Löyly muodostuu saunatiloista, terassitiloista ja ravintolasta. Ravintolan kohokohtana on upea merellinen näköala ja ravintolan sisustus on suunniteltu niin, että kaikilta istumapaikoilta näkee maiseman. Ravintolan sisustusmateriaaleina on vaalea puu, betoni ja mustutettu teräs. Nämä elementit yhdessä muodostavat hyvin luonnonmukaisen sisustuksen.

Ravintolan kalusteet ovat verhoiltu pehmeällä ja luonnollisella villakankaalla. Ravintolatuolit ovat Restatopin valikoimasta. Tuolit ovat hieman retrohenkiset ja niissä on erittäin miellyttävä pyöreä muotoilu. Tuolien jalkaosat ovat puuta ja verhoilu on kestävää ja likaahylkivää villakangasta. Tuoleissa on mukava ja rento istuinasento pidempäänkin illanviettoon.

Edellinen
Werstas ja Circus Turku
Seuraava
Robert's Coffee

Takaisin ylös