Takaisin

Robert's Coffee

Robert’s Coffeet ovat viihtyisiä kohtaamispaikkoja, missä on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmetkahvista, sydämellisestä palvelusta ja iloisesta ilmapiiristä. Restatopilla on ollut ilo olla mukana sisustamassa useita Robert's Coffee kahviloita Suomessa.
Ametyst 2000 baarituoli
Ametyst 2000 tuoli

Asiakas: Robert's Coffee Company
Suunnittelu: Robert's Coffee Company
Toteuttaja: Restatop Oy ja RT-Interiors
Toimitussisältö: kahvilakalusteita, kahvilavalaisimia, terassikalusteita, kalusteasennus

Kahvilaketjun sisustus on lämmin ja kotoisa. Värimaailma koostuu rauhallisista maanläheisistä sävyistä, jota täydentää harkitut kuvioverhoilut. Kahvilakalusteet ovat tummaa puuta ja verhoiluissa on käytetty paljon nahkaa. Upeat messinkiset kahvipapuvalaisimet viimeistelevät upean sisustuksen.

Oletko sisustamassa ravintolaa tai baaria?
Lataa 8 kohdan opas ravintolan kalustamiseen!

Edellinen
Löyly Helsinki
Seuraava
Zilio Aldon uutuuksia

Takaisin ylös