Takaisin

Restatopilla tapahtuu 2017

Haluamme palvella yhä paremmin. Lähdemme vuoteen 2017 uusilla verkkosivuilla. Uusilla verkkosivullamme pääset tutustumaan helposti ja toimivasti tuotteisiimme. Voit tutustua toteuttamiimme sisustuskohteisiin ja hakea ideoita omiin projekteihisi.

Tuotekantamme päivitys jatkuu koko tämän kevään ja lisäämme uusia tuotteita valikoimaamme päivittäin. Jos huomaat sivuilla parannettavaa, olethan yhteydessä myyntiimme myynti@restatop.fi.

Vahvistimme osaamistamme tammikuussa kahdella rekrytoinnilla. Marika Laakko aloitti avainasiakaspäällikkönä Helsingin toimistolla ja vastaa erityisesti suunnittelijayhteistyöstä. Marika on työskennellyt pitkään sisustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun kentällä. Designmaailmassa vahvuuksiin kuuluu italian kielen osaaminen!

Tero Kauppinen tuli joukkoomme valaistuksen maailmasta. Hän on toiminut myös aikaisemmin asiantuntija- sekä myyntitehtävissä arkkitehtuurisen sekä projektivalaistuksen parissa. Aloittaessaan työt meidän Lauttasaaren showroomilla, Tero pääsee jälleen nauttimaan Helsingin talvisista maisemista, Sydneyssä viettämiensä vuosien jälkeen.

Pystymme näin vastaamaan kysyntään entistä tehokkaammin!

 

Edellinen
Zilio Aldon uutuuksia
Seuraava
Tallink Megastar

Takaisin ylös