Takaisin

Milanon uutuuksia 2017

Kokosimme sinulle totuttuun tapaan herkullisimmat uutuudet Milanon messuilta.

Milanossa järjestetään vuosittain kalustealan tärkein tapahtuma, iSaloni-messut, ja joka toisena vuonna mukana ovat myös valaistusmaailman uutuudet Euroluce-tapahtumassa. Huhtikuisessa Italiassa linjataan tulevia sisustamisen trendejä ja jälleen kerran tapahtuma antoi paljon uusia ideoita niin kalusteisiin, valaisimiin kuin sisustusmateriaaleihinkin.

Kalusteissa linjat ovat niukkoja, ja materiaalit ylellisiä. Materiaaleina mm. marmori, sametti sekä aito puu. Muodoista nähtiin niin linjakasta ja vähäeleistä, kuin pyöreää ja kaarevaakin. Viimevuotiseen tapaan läsnä oli eri materiaalien yhdistämistä uudella tavalla samaan kalusteeseen ja esimerkiksi puuta, metallia ja muovia oli käytetty paitsi tuomaan kalusteelle ulkonäköä, myös parantamaan tuotteen toiminnallisia ominaisuuksia.

Esimerkkejä tällaisista tuotteista näet pitkin julkaisujamme, kuten esitellyssä Fox-tuolissa, jossa muovia ja saarnipuuta on käytetty luovasti. Patrick Norguetin Pedralille suunnittelemassa Strike-tuolissa massiivipuinen tuoli saa ryhtiä metallisista selkäpinnoista - uudella otteella.

Iloitsemme etenkin laadukkaiden ulkokalusteiden selkeästä lisääntymisestä ja toivomme että sinäkin ihastut uusiin tuotteisiin.

Luonto on vahvasti läsnä sisustuksessa. Väreissä tumma vihreä, syvän sininen, keltainen sekä roosa olivat ovat vallalla. Valaisimissa linja on lähellä kalusteiden linjaa - sielläkin vaaleanpunainen, sekä luonnonläheiset sävyt tumma vihreä ja raikas keltainen ovat monien valaisinvalmistajien uutuuksien joukossa.

Valaisimista esittelemme ylpeydellä LZF:n puuviilusta valmistamia upeita valaisimia, joissa uutuustuotteet poikkeavat merkittävästi malliston aiemmista tuotteista. Uutuudet sopivat kuitenkin luontevasti LZF:n laadukkaaseen tuoteperheeseen. Valaisinten ulkonäkö vaihtelee eteerisen puuterimaisista tunnelmista mummolamaisen lämpöisiin ja tuttuihin hetkiin.

Myös Foscarini esitteli monia uutuuksia Milanossa, joista näimme murto- osan vuoden alussa Tukholman messuilla. Materiaaleina lämpöisen sävyiset betonit Aplomb-sarjassa sekä Spokes ja hehkuvan eteerinen klassikko Le Soleil uusissa metallinhohtoisissa väreissä nostavat tilan tunnelmaa!

Teollisuustyyli on edelleen vahvasti esillä ja maininnan ansaitsee myös fantasiamaailmasta ammentava keraaminen Camaleon-riippuvalaisin.

Milanon messut antoi taas parastaan ja toivommekin, että viihdyt näiden uutuuksiemme parissa. Ammattilaisemme auttavat totuttuun tapaan mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä niin näihin uutuuksiin kuin koko mallistoomme liittyen. Innostavia hetkiä!

 

Tutustu kuvastoon TÄÄLLÄ

Edellinen
Picnic Freda
Seuraava
ID Helsinki 12. - 13.9

Takaisin ylös