Takaisin

Bar Edison

Edison on turkulaisille tuttu baari Aurajokirannan tuntumassa, kirjastoa vastapäätä. Edison on avattu jo vuonna 2005 mutta syksyllä 2017 baari uudistettiin täysin.

Uudessa Edison baarissa on rento tunnelma ja kotoisa sisustus. Baarin ilmapiiri on mukavan letkeä ja kutsuva.

RT-Interiors vastasi Edisonin remontoinnista. Baarin katto-, lattia- ja kaikki seinäpinnat uusittiin täysin. Tiloihin rakennettiin uusia korokkeita ja metalliverkkohyllyistä välikalusteita. WC-tiloihin uusittiin lattiapinnoitteet ja laatoitus. Baariin asennettiin uusi baaritiski ja ilmeikäs metalliverkkohyllykkö tiskin taakse. RT-Interiors toteutti onnistuneen remontin ammattitaitoisesti kahdessa viikossa.

Projektinjohto hoitui hyvin ja pystyimme luottamaan muutostöiden lopputulokseen.

Anssi Tähtinen, ryhmäpäällikkö, Turun Osuuskauppa

Edisonin sisustuksessa on käytetty paljon mittatilaustyönä valmistettuja sohvia. Restatopin toimittamissa sohvissa on upeita ja tunnelmaa luovia yksityiskohtia, korkeita selkänojia ja tyylikkäitä viimeistelyjä. Sohvat luovat mukavia kokoontumispaikkoja isommallekkin porukalle.

Baaritiski on valmistettu massiivipyökistä ja sen ruostepintainen etuosa tuo rouheaa tunnelmaa sisustukseen. Baarin metallirunkoiset sohvapöydät ja baaripöydät jatkavat tätä tyylikästä industrial-tyyliä.

Oletko sisustamassa ravintolaa tai baaria?
Lataa 8 kohdan opas ravintolan kalustamiseen!

Asiakas: Turun Osuuskauppa TOK
Suunnittelu: Visionary Design Partners Helsinki Oy
Toteuttaja: Restatop Oy, RT-Interiors Oy
Toimitussisältö: ravintolakalusteita, sisustusurakointi, kalusteasennus

Edellinen
Restatop rekrytoi
Seuraava
Mein Schiff 6 risteilyalus

Takaisin ylös