Takaisin

Mainiokoti Jusolanlampi

Lohjan Maksjoelle syksyllä 2017 avattu ympärivuorokautista hoitoa tarjoava Mainiokoti Jusolanlampi on ikäihmisille suunnattu palvelukoti.
Ara 315 käsinojallinen tuoli
Karol, käsinojallinen tuoli

Asiakas: Mehiläinen-konserni
Toteuttaja: Restatop Oy
Toimitussisältö: hoivakalusteet, valaisimet, sisustustekstiilit ja somisteet

Mainiokoti Jusolanlammessa on turvallista asua ja elää omannäköistä elämää rauhallisessa ympäristössä luonnon keskellä. Uudet valoisat ja modernit tilat mahdollistavat monipuolisen tekemisen ja harrastamisen mahdollisuuden lämminhenkisessä ympäristössä. Kalusteet ovat valittu vastaamaan vaativaa käyttöä.

Yhteistyö on sujunut hyvin ja projektit ovat toteutuneet suunnittelussa aikataulussa. Suunnitteluprosessi on ollut aina hyvin vuorovaikutteinen ja yhteistyössä asiantuntijoidenne kanssa on löydetty kuhunkin kohteeseen ko. asiakasryhmälle toimivat ja visuaalisesti mielenkiintoiset ratkaisut. Merja Purosalo, projektipäällikkö

Tilat on suunniteltu ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja muistisairaiden erityistarpeita silmälläpitäen. Suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota yleisten tilojen toimivuuteen ja viihtyvyyteen.

Käyttökokemuksesta voisi sanoa, että pinnat ovat todella helppohoitoisia. Sisustuksen lämpimät ja harmoniset värit ovat saaneet erityistä kiitosta omaisilta ja vierailijoilta. Henrika Nousiainen, yksikön esimies

Edellinen
Kiinnostavimmat vinkit Tukholmaan 6.-10.2.2018
Seuraava
Scandic Helsinki Aviacongress

Takaisin ylös