Takaisin

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti uudisti ilmettään keväällä 2018.

Asiakas: Restel Hotellit Oy
Suunnittelu: Media Interiors, Jouni Löhönen
Toteuttaja: RT-Interiors Oy, Restatop Oy
Toimitussisältö: irtokalusteet, kiintokalusteet, valaisimet
Kuvat: Mikael Linden

Holiday Inn Helsinki West – Ruoholahden uudistamisesta vastasi RT-Interiors Oy, joka toimi kohteen pääurakoitsijana ja kokonaistoimittajana. Kokonaisurakka käsitti 256 hotellihuoneen sekä ravintola-, aula-, kokoustilojen uudistamisen. RT-Interiors Oy toimitti kohteeseen myös irto- ja kiintokalusteet, valaisimet ja tekstiilit.

Kylpyhuoneiden peruskorjaus, kohteen sijainti ja varastotilojen puute haastoivat työn sujuvuutta. Aikataulun pitävyys, eri työvaiheiden yhteensovittaminen ja käytännön toteuttaminen työmaalla - kaikki sujuivat onnistuneesti.  Onnistumisen edellytyksenä on ollut organisaation joustavuus, kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin joka tasolla sekä asiakaslähtöinen ajattelutapa.

Edellinen
Spektri Business Parkin kuntosali
Seuraava
Villa Luoto -palvelukoti - Asuntomessut, Pori

Takaisin ylös