Takaisin

ID Helsinki 2018

ID Helsinki 2018 kokoaa jälleen projektisisustamisen ammattilaiset saman katon alle. Restatopin löydät osastolta IDH_091. Tutustu tarjontaan ja rekisteröidy messuille!
Birdy lattiavalaisin
Loto 5.01.0 nojatuoli
Oblong loungenojatuoli

Mikä: Projektisisustamisen ammattilaistapahtuma
Ajankohta: 11. –12.9.2018
Paikka: Tapahtumakeskus Telakka Hernesaaressa, Henry Fordin katu 6, Helsinki.
Restatop: osasto IDH_091.
Avoinna: tiistaina 11.9.2018 klo 9:00 - 19:00, keskiviikkona 12.9.2018 klo 9:00 - 18:00.
Sisäänpääsy: rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton sisäänpääsy.
Reskisteröityminen: REKISTERÖIDY TAPAHTUMAAN TÄSTÄ

 

Rennolla "olohuone" -teemalla messuille

Neljännes ID Helsinki -tapahtuma kokoaa projektisisustamisen ammattilaiset jälleen saman katon alle. Tapahtuman pääpaino on perinteisesti julkisissa tiloissa sekä toimisto- ja työympäristöissä.

Restatopin osastolla nähdään upeita uutuuksia kolmelta valmistajalta: Northern, Cantarutti ja Maze. Lähestymme messuja tällä kertaa rennolla ”olohuone” -teemalla. Mielestämme nykyajan hektisistä toimisto- ja työympäristöistä tulee löytyä tilaa myös rentoutumiselle ja inspiraatiolle. Olemme koonneet osastolle näyttäviä valaisimia, lounge-nojatuoleja sekä käytännöllisiä säilytysratkaisuja.

Tutustu messuilla nähtäviin tuotemerkkeihimme ja tule tutustumaan osastollemme IDH_091!

NorthernNorthern

Norjalainen brändi Northern valmistaa upeita valaisimia, huonekaluja sekä pienempiä sisustustuotteita. Yrityksen tuotteissa kohtaavat skandinaavinen muotoilu, toimivuus ja luonnolliset materiaalit. Kovatasoinen suunnittelijakaarti koostuu useista huippusuunnittelijoista, joukosta löytyy  niin suomalaisia nuoria suunnittelijoita sekä kuuluisia nimiä kuten Morten & Jonas. Yritys on ottanut valmistukseen useita vanhoja norjalaisia klassikkovalaisimia, kuten Birdy-malliston, jonka lattia- ja seinävalaisimet nähdään ID Helsinki -osastollamme. Lisäksi osastolla nähdään rypäs Johanna Forsbergin suunnittelemia Heat-valaisimia.

CantaruttiCantarutti

Italialainen Cantarutti valmistaa upeita puurunkoisia tuoleja. Perheyrityksen juuret yltävät 1970-luvulle, joten kokemusta laatukalusteiden valmistuksesta on kertynyt liki 50 vuotta. Cantarutin arvoihin sisältyy vahvasti ympäristön suojelu ja yritys käyttää kalusteiden valmistukseen ainoastaan FSC-sertifioitua puuta. Cantarutilta osastollamme nähdään mm. korimainen Loto-loungetuoli, jonka saarnipuurunko on viimeistelty vaaleanpunaisella petsillä.

MazeMaze

Ruotsalainen Maze valmistaa minimalistisia ja käytännöllisiä sisustustuotteita pääosin säilytykseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa yhteistyössä käsityöläisten ja suunnittelijoiden kanssa. Yritys keskittyy valmistamaan pitkäikäisiä designtuotteita ympäristöä ja työolosuhteita kunnioittaen. Mazelta osastollamme nähdään mm. seinälle kiinnitettävä Now-lehtiteline sekä metallirunkoinen Anyone-penkki.


ID Helsinki 2018Lisätiedot tapahtumasta: www.idhelsinki.fi

REKISTERÖIDY TAPAHTUMAAN TÄSTÄ

Edellinen
Hermian Farmi
Seuraava
Mediq Suomi

Takaisin ylös