Takaisin

Restatop ja RT-Interiors kuuluvat Suomen Vahvimmat Platina -yritysten joukkoon

Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Restatop Oy ja RT-Interiors Oy kuuluvat Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon. Tutustu tuoreimpiin sertifikaatteihimme.

Platina-sertifikaatti on korkein luottoluokitus ja se myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena. Sertifikaatti on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä. Restatop on kuulunut Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin jo vuodesta 2007 alkaen. RT-Interiorssille Platina sertifikaatti myönnettiin vuosista 2013-2018.

Platina-sertifikaattien lisäksi olemme molemmat mukana Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -järjestelmässä sekä Bisnoden luottoluokitusjärjestelmässä. Alla tuoreimmat sertifikaattimme yrityskohtaisesti.

Restatop Oy

Restatop Oy Suomen Vahvi8mmat Platina -yritysten joukossa.

RT-Interiors Oy

RT-Interiors kuuluu Suomen Vahvimpien platinayritysten joukkoon.

Edellinen
Mediq Suomi
Seuraava
Mein Schiff 1 risteilyalus

Takaisin ylös