Takaisin

Uusia valaisinmallistoja hotelleihin, ravintoloihin ja kaupunkiarkkitehtuuriin Rovasilta

Rovasi julkaisi syyskuussa uusia valaisinmallistoja, jotka soveltuvat erityisesti julkisiin tiloihin kuten hotelleihin, ravintoloihin ja ulkotiloihin.
Tekno XS LED alasvalo
Place 1100 riippuvalaisin

 Rovasi on tunnettu ensiluokkaisesta tuotteiden laadusta, yritykseltä löytyy valaisinratkaisut haastaviinkin kohteisiin. Rovasi onkin toimittanut valaisinratkaisujaan ympäri maailman aina Kuala Lumpurin pienalueista Barcelonassa sijaitsevaan Sagrada Familia -museoon. Kokosimme uutuudet yhteen, voit tutustua niihin alla. Mikäli kaipaat lisätietoja Rovasin valaisinratkaisuista älä epäröi ottaa yhteyttä valaisinmyyntiimme. Autamme mielellämme löytämään parhaat valaisinratkaisut haastaviinkin kohteisiin.

 

TEKNO XS ja TEKNO SQ XS

TEKNO XS -sarjasta löytyy kohdevalaisimia erityisesti valaistussuunnittelijoita ja arkkitehteja ajatellen. Upotettavat valaisimet sopivat mainiosti myymälöihin ja kauppakeskuksiin, ravintoloihin sekä hotelleihin. Sarjan spotit ovat saatavana kolmella eri halkaisijalla: 55 mm, 65 mm ja 85 mm ja valittavana on laaja valikoima värejä. Valaisimiin on valittavissa kiinteät, suunnattavat tai 360 asteen kiertoasetukset. Saatavana myös neliskanttinen malli, TEKNO SQ XS.

Avautumiskulmat: 17°, 28° tai 42°
Värilämpötilat: 
2700K, 3000K tai 4000K
Himmennysjärjestelmät: 
DALI, 1-10V, switchDIM
Käyttökohteet:
myymälät, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat ja vastaavat julkiset tilat.

 

 

CHESS ja CHESS XS

Kattoon integroidut alasvalot, joissa on tyylikäs neliskanttinen muotoilu, joka nostaa valaisimet kauniisti esiin. Sopivat valoille joiden teho on 643 - 820 lm (60 x 60 mm ja 70 x 70 mm mitat: CHESS XS) tai 480 lm - 1270 lm (80 x 80 mm ja 90 x 90 mm mitat: CHESS). Molemmat Chess-mallit on saatavana sekä kiinteänä että säädettävänä. Saatavana useissa väreissä, myös räätälöidyt RAL-värit.

Avautumiskulmat: 17°, 28° tai 42°
Värilämpötilat:
 2700K, 3000K tai 4000K
Himmennysjärjestelmät: 
DALI, 1-10V, switchDIM
Käyttökohteet:
myymälät, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat ja vastaavat julkiset tilat.

 

BSM XS ja BSQ XS

BSM XS -sarjan pienet kattoon upotettavat alasvalot takaavat symmetrisen ja tehokkaan valaistuksen. Valaisimien väri voidaan yksilöidä kohteen mukaan, saatavana mm. 25 eri RAL-väriä.  Kolme eri kokoa, 55 mm, 65 mm tai 85 mm.  Sarjasta löytyy  kiinteät ja kallistettavat valaisinmallit. Kallistettava malli säädettävissä jopa 20 asteeseen. Saatavana myös neliskanttisella muotoilulla, BSQ XS.

Avautumiskulmat: 17°, 28° tai 42°
Värilämpötilat: 2700K, 3000K tai 4000K
Himmennysjärjestelmät: DALI, 1-10V, switchDIM
Käyttökohteet: myymälät, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat ja vastaavat julkiset tilat.

Rovasi BSM XS valaisimien erikoisvärit

Lisätietoja Rovasin valaisinmalleista ja ratkaisuista voit tiedustella valaisinmyyjiltämme.

Edellinen
Mein Schiff 1 risteilyalus
Seuraava
Restatopin herkulliset reseptit joulupöytään

Takaisin ylös