Takaisin

Nyt on paras aika tilata kesän terassikalusteet

Käännä katse kevääseen ja poimi parhaat ideat terassin sisustukseen! Me Restatopilla autamme sinua toteuttamaan kutsuvan terassin, jolla asiakkaasi viihtyvät. Kokosimme tähän artikkeliin kolme hyödyllistä vinkkiä, jotka kannattaa huomioida terassikalusteita valittaessa. Nyt on juuri oikea aika tilata terassikalusteet, jotta ne kerkeävät saapua ajoissa ennen lämpimiä säitä. Suurin osa valmistajistamme on Euroopasta, joten kalusteiden toimitusaika on keskinmäärin 4-6 viikkoa.

1. Oikean pöydänjalan valitseminen terassille

Myymme pöydänjalat ja -kannet erikseen. Pääset näin valitsemaan omalle terassillesi sopivimman yhdistelmän monista eri vaihtoehdoistamme. Valitessasi oikeanlaista yhdistelmää, ota huomioon nämä asiat:

PÖYTIEN PÄIVITTÄINEN SIIRTELY
Valitse valurautainen pöydänjalka, kun pöytiä ei ole tarkoitus siirrellä. Valuraudasta valmistettu pöydänjalka on tukeva ja kestävä. Vaihtoehtoja on aina perinteisen koristeellisesta moderniin ja selkeälinjaiseen. Mikäli pöytiä liikutellaan jatkuvasti – asiakasryhmiä varten tai iltaisin säilytykseen – valitse keveä ja helposti liikuteltava, alumiinista tai teräksestä valmistettu pöydänjalka.

TERASSIN TASAISUUS
Katukiveykselle, soralle tai muuten epätasaiselle alustalle suosittelemme keikkumatonta pöydänjalkaa. Asiakkaasi arvostavat sitä, että juomat pysyvät laseissaan ja ruokailu terassilla on miellyttävää. Henkilökunnalle keikkumattomien pöydänjalkojen myötä ei aiheudu lisätyötä – pöydän voi asettaa mihin vain ja jalat hakeutuvat tasapainoon automaattisesti!

TRENDIT JA VÄRIT
Tänä keväänä vaihtoehtoja on erityisen runsaasti. Mustat valurautajalat ja alumiininväriset ristikkojalat ovat perinteinen näky monilla terasseilla. Ne ovat myös edelleen myydyimpien pöydänjalkojemme joukossa. Rohkea valitsee tänä keväänä terassille yhdistelmän eri värejä – tiesithän että myös pöydänjalkoja saa halutessaan omilla logoväreillä tai muilla tehosteväreillä. Kevään värit sisustuksessa ovat maanläheisiä sävyjä, vihreää ja valkoista nähdään nyt myös pöydänjaloissa.

 

2. Kestävä pöydänkansi

poydankannet ulkokayttoon

Pöydänkansissa on monia hyviä materiaalivaihtoehtoja. Olosuhteet Suomessa ovat vaihtelevat ja tärkeänä ominaisuutena pöydänkansille on säänkestävyys vuodesta toiseen.

DURATOP
Duratop on hyvä materiaali terassille. Duratop on puupuristemassasta valmistettu kansi, joka on oikea valinta, kun haluat kestävät, kevyet ja monivuotiset pöydänkannet terassillesi. Duratopista on suuri määrä erilaisia kuoseja. Suosituimpia ovat erilaiset puukuviot ja yksivärisissä kansissa harmaa ja valkoinen. Uusimpia kuoseja Duratop-kansissa ovat upeat betonijäljitelmät sekä ajopuulankkukuosit ja tietysti omalla logolla painetut kannet.

UMPILAMINAATTI
Toinen viime vuosina yleistynyt pöydänkansimateriaali ulkokäyttöön on umpilaminaatti. Umpilaminaatti eli täyslaminaatti on lunastanut paikkansa modernin keveän ilmeensä sekä uskomattomien säänkesto ominaisuuksiensa takia. Umpilaminaatti on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin myös astioista aiheutuvaa naarmuuntumista.

 

3. Maksimoi tilankäyttö ja asiakaspaikat – valitsemalla pinottava terassituoli

Pinottavuus on yksi terassituolien tärkeimmistä ominaisuuksista. Terassi kerätään kauden päätyttyä säilytykseen ja monet katualueet tyhjennetään myös päivän päätteeksi. Pinottava tuoli säilyy pienessä tilassa ja käsinojilla varustetut tuolit saa myös yön ajaksi ketjuilla suojaan. Mikäli haluat maksimoida asiakaspaikat, valitse terassille käsinojaton tuoli – näin tiiviissä tilassa liikkuvat asiakkaat pääsevät vaivattomasti istumaan ja henkilökunnan liikkuminen asiakkaiden joukossa helpottuu.

 

Poimi lisää ideoita ja uutuuksia tuoreesta Terassi-esitteestämme.

Kuvaston voit tilata sähköpostilla osoitteella myynti@restatop.fi.

Edellinen
Puu, viherkasvit ja lämpimät sävyt värittivät Tukholman messuja
Seuraava
Scandic Tampere City

Takaisin ylös