Takaisin

Herkkujuustolan Juustotupa

Sastamalassa sijaitseva Herkkujuustolan Juustotupa sai persoonalliset tilaan sopivat kalusteet.

Herkkujuustola on vuonna 2002 perustettu kotimaisia erikoisjuustoja valmistava pienjuustola Sastamalassa. Sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig halusi perustaa Suomeen ainutlaatuisen elämysjuustolan ja niin lähti liikkeelle Herkkujuustolan uuden juustolan ja Juustotuvan rakennusprojekti.

Juustotupa on rento ja kotoisa kahvila-ravintola, jossa pääsee näkemään, maistamaan ja kokemaan juustonvalmistuksen saloja. Juustotupaan haluttiin lämmin, mutta nykyaikainen tunnelma, joka saavutettiin erilaisilla tuoleilla sekä yhdistämällä vanhoja esineitä sisustukseen. Tilaan suunniteltiin myös sveitsiläistyylinen suuri pöytäkokonaisuus, Stammtisch. Stammtisch on vanha perinteinen nimitys ravintolan vakinaisten asiakkaiden pöydälle eli ns. kantapöydille. Pöytä erottuu tilasta myös koristeellisten puutuolien ansiosta.

Restatopin kanssa projekti sujui todella mukavasti ja saatoimme todeta kalusteet laadukkaiksi. Sveitsiläisen pyöreän Stammtischin suunnittelu onnistui ja samoin myös haluamamme pirttipöydän. On kiva, että meillä on uniikkeja kalusteita! Restatopin kalustevalikoiman laajuus mahdollisti Juustotuvan persoonallisen sisustuksen. - Juustotuvan emäntä Emmi Pirttilahti

Herkkujuustola, Juustotupa sisustus Herkkujuustola, Juustotupa sisustus

Restatop referenssi, Herkkujuustolan Juustotupa

Herkkujuustola, Juustotupa sisustus
Asiakas: Herkkujuustola Oy
Toimitussisältö: irtokalusteet
Kuvat: AfterSunset Photography

Edellinen
Scandic Tampere City
Seuraava
Salone del Mobile 2019 - Milanon messujen parhaat palat

Takaisin ylös