Takaisin

Habitare Pro 11.-13.9.2019 – Restatop presents Torre & LZF

Olemme tänä vuonna mukana Habitare Pro -messuilla Helsingin messukeskuksessa 11.-13.9.2019. Löydät osastomme 1. hallista, osastomme numero on 1d31.

Habitare Pro on muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille suunnattu oma alue Habitare-messuilla, joka täyttyy upealla designilla ja kansainvälisillä puhujilla. Habitare Pro:n teemana on tänä vuonna Mindspaces, joka nostaa esiin aistien merkityksen rakennetun ympäristön suunnittelussa ja käytössä.

Tapahtuma on ammattilaisille ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen ennakkoon tai paikan päällä.

> Rekisteröidy messuille

ESITTELYSSÄ MESSUILLA: TORRE
Restatop esittelee Habitare Pro:ssa italialaisen Torren uutuustuotteita.
Esittelemme Habitare Pro -osastollamme tänä vuonna italialaisen Torren kalusteita. Mallistosta löytyy upeita tuotteita aulatiloihin, hotelleihin, toimistoihin ja ravintoloihin. Kalusteiden muotoilu on ajaton ja tuotteet ovat linjoiltaan minimalistia.

Tyylikkään ulkomuodon lisäksi Torren kalusteiden erityinen vahvuus on niiden rakenne. Metallin työstämiseen erikoistuneen valmistajan kalusteet ovat usein siroja, mutta kestävät julkitilojen kovaa käyttöä erityisen sisäänrakennetun metallirakenteensa ansiosta – muotoon puristettu metalliverkko vahvistaa siroa rakennetta istuimen sisällä. Lisäksi kapeilla puujaloilla varustetuissa tuoleissa istuimen yhtenäinen metallirunko ulottuu pitkälle puujalkojen sisään. Kevyiltä näyttävät jalat eivät ala nitkua ja löystyä ajan saatossa, kuten tavanomaisesti runkoon ruuvatuille siroille puujaloille julkitilakäytössä helposti käy. Torrella myös verhoilun viimeistely on erittäin laadukasta.

Torren mallisto on kehitetty yhteistyössä tunnettujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Vuonna 1961 perustetun yrityksen kalusteet valmistetaan Italiassa yrityksen omassa tehtaassa. Tervetuloa kokemaan tuotteet itse ja tapaamaan tehtaan edustajia osastollemme 1d31!

> Tutustu Torren kalusteisiin

LZF - VALOA PUUVIILUN LÄVITSE
Restatopin Habitaren osastolla nähdään myös LZF:n Escape-riippuvalaisimia.
Esittelemme osastollamme myös espanjalaisen valaisinvalmistajan LZF:n puuviiluvalaisimia. Kaikki LZF:n valaisimet valmistetaan käsityönä sertifioidusta puuviilusta, jonka läpi valo taittuu kauniisti ja luo ainutlaatuisen tunnelman ympärilleen. Valaisimia arvostetaan ympäri maailman, ja LZF:lle onkin myönnetty useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Kuvassa Escape-riippuvalaisin, joka ihastuttaa sekä sivulta että alhaalta katsottuna.

> Tutustu LZF:n valaisimiin

Tule siis Habitareen moikkaamaan osastolle 1d31! Nappaa messuosastolta mukaasi myös uudet, inspiroivat lookbookimme.

TAPAHTUMA ON AVOINNA:

11.9. ke klo 9–19
12.9. to klo 10–19
13.9. pe klo 10–15

Edellinen
Delivery Hero - Monipuolinen ja muuntautuva työtila höystettynä ravintola-aiheisilla teemoilla
Seuraava
Restatopin Syystuuletus 21.9.2019

Takaisin ylös