Takaisin

Urban Rabbit

Urban Rabbit on yksi Helsingin Pasilassa sijaitsevan Triplan monista kohtaamispaikoista. Tässä Gastropubissa on tunnelmaa ja yksityiskohtia niin, ettei vierailija takuula pääse kyllästymään. Toimitimme kohteeseen irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Urban Rabbit löysi sielukkuutensa taiteesta ja boheemista elämäntavasta. Tunnelma on sisustuksessa pysähtynyt, mutta musiikki ja baarin henkilökunta luovat Urban Rabbitin sykkeen. Aivan kuin baari olisi ollut paikoillaan aina. Tilaan luotiin Urban Rabbit -tunnelma runsaalla kerrosmaisella sisustuksella, yllätyksellisyydellä, pehmeällä värityksellä, esineillä, taideteoksilla, kutsuvalla kalustuksella ja valaistuksella. Täältä katse löytää aina jotakin uutta. -Asta Granberg & Riikka Fransila, Promakers Oy

Asiakas: HOK-Elanto Liiketoiminta Oy
Suunnittelu: Promakers Oy
Toteuttaja: Restatop Oy
Toimitussisältö: irtokalusteet ja valaisimet
Kuvat: Restatop Oy

Edellinen
Delivery Hero - Monipuolinen ja muuntautuva työtila höystettynä ravintola-aiheisilla teemoilla
Seuraava
Oluthuone Ratamo

Takaisin ylös