Takaisin

Restatopilla hyvä palveluvarmuus myös poikkeusoloissa

Elämme poikkeuksellista aikaa. COVID-19-pandemia vaikuttaa niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Me Restatopilla pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä. Tässäkin haasteellisessa tilanteessa haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin.

Restatopin myynti ja hallinto on siirtynyt suurelta osin etätyöpisteisiin, joista palvelemme normaaliin tapaan. Tavoitat meidät osoitteesta myynti@restatop.fi ja 020 795 9800.

Restatopin varasto toimii normaalisti, ja olemme täydessä toimitusvalmiudessa.

TAVARAN SAATAVUUS
Valmistajistamme suuri osa toimittaa tuotteet normaalissa aikataulussa, ja pandemia on vaikuttanut onneksi vasta osaan tavarantoimittajistamme. Tässä on tällä hetkellä kuitenkin maakohtaisia eroja – esimerkiksi Italiassa hallituksen päätöksellä tehtaat ovat tilapäisesti suljettuna 3.4.2020 saakka. Seuraamme tilannetta tehtaillamme eri maissa tarkasti, ja tiedotamme henkilökohtaisesti niitä asiakkaitamme, joiden tilauksiin tämä vaikuttaa.

REMONTOINTI COVID-19 PANDEMIAN AIKANA
COVID-19-pandemia osuu raskaasti meille läheiseen ravintola- ja matkailualaan. Toivomme nopeaa toipumista, myös taloudellisesti, kaikille niille upeille asiakkaillemme, jotka joutuvat sulkemaan ovensa tai toimimaan vähentynein asiakasmäärin tässä erikoisessa tilanteessa. Niitä yrityksiä, jotka ovat niin onnekkaassa tilanteessa, että sisustusuudistuksiin investointi on mahdollista nyt ovien ollessa joka tapauksessa kiinni, palvelemme kiitollisina. Autamme myös rahoituksen järjestämisessä yhdessä rahoituskumppaniemme kanssa.

Hyvää vointia kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

Edellinen
Luo geometrisiä linjoja työpisteen ylle säädettävällä Balancer-seinävalaisimella
Seuraava
Kustannustehokkaat pisarasuojat ravintoloihin ja asiakaspalvelupisteisiin

Takaisin ylös