40-vuotta innovaatioita valaistuksen parissa. Espanjalainen Leds-C4 on keskittynyt valaistusratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen. Yrityksen valikoimasta löytyy valaisimia pääosin julkisiin tiloihin, sisä- ja ulkokäyttöön. Erityisesti tekniset, upotettavat alasvalot ja spotit ovat Ledsin valikoiman vahvuuksia.

Leds-C4 on voimakkaasti kansainvälistynyt yritys, jolla on yli 330 asiantuntijaa ympäri maailman. Laaja ammattilaisverkosto takaa, että Ledsin kanssa toimiminen on joustavaa ja tehokasta. Valaisinprojekteja on toteutettu yli 140 eri maassa, joten yritykseltä löytyy laaja osaaminen erilaisista toimintaympäristöistä.

Ledsin malliston valaisimiin on saatavana lukuisia viimeistelyvaihtoehtoja mm. useat spotit ja upotettavat valaisimet on saatavilla RAL-väreissä. Yrityksen valaisimet ovat ihanteellinen valinta suuriin projekteihin, kuten kauppakeskuksiin, hotelleihin ja haastaviin ulkoympäristöihin. Ledsin tuotanto, suunnittelu ja viimeistely takaavat, että haasteellisiinkin olosuhteisiin löydetään oikeanlainen valaistusratkaisu.

Leds-C4

Leds-C4

Takaisin ylös