Puolalaisella Pagedilla on jo yli 100 vuoden kokemus puisten huonekalujen valmistuksesta. Yritys on yksi Euroopan johtavista kalustevalmistajista ja heidän mallistostaan löytyy laaja valikoima erityylisiä tuoleja aina perinteisistä klassikoista moderneihin malleihin.

Pagedin osaamisalaa on erityisesti puun taivuttaminen höyryn avulla. Kalusteet sopivat ravintola-, kahvila- ja hotelliympäristöihin. Materiaalit ovat huolella valittuja pitäen silmällä kestävyyttä.

Pagedin monipuolisuus näkyy siinä, että valikoimassa on tarjolla runsaasti myös vanhoja klassikkotuotteita, joista heijastuu entisajan pubitunnelma ja joita koristaa koristeellinen pyökkirunko. Paged ei kuitenkaan ole ainoastaan historian havinaa, vaan yritys panostaa nykyisin paljon erilaisten valmistustekniikoiden kehittämiseen, jotka pyrkivät palvelemaan loppukäyttäjän tarpeita. Paged on esimerkiksi kehittänyt WRB-pintakäsittelyn, jolla pyökkipuiset tuolit saadaan säänkestäviksi ja näin ollen ulkokäyttöön soveltuviksi. WRB-käsittely on saatavana useille Pagedin tuolimalleille. Lisäksi Paged on panostanut tulostusteknologiaan, jolla kalusteiden pintaan voidaan painattaa vaikkapa yrityksen logo tai sisustuksen värimaailmaan sopiva kuosi.

Pagedin kaikki tuotteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Puolassa.

Paged

Paged

Takaisin ylös