Restatopin palvelut

Olemme koonneet palvelumme erilliseen valikkoon, jotta löydät sinua kiinnostavat asiat vaivattomasti. Aiheet olemme jaotelleet sisustustöiden osa-alueiden mukaan. Asiantuntevat ja kokeneet kaluste-, valaisin- ja sisustusmyyjämme sekä asennuspalvelumme helpottavat työtäsi ja auttavat löytämään parhaat ratkaisut toiveittesi mukaisten tilojen luomiseksi. Ota myyjiemme asiatuntemus avuksesi säästämään aikaa ja löytämään parhaat ratkaisut! Esitä toiveesi myyjillemme ja he etsivät sinulle sopivan tuotteen ja palvelukokonaisuuden valikoimistamme.

Kalustemyynti

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen yli 25 toimintavuotensa aikana. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!
Lue lisää

Valaisinmyynti

Valaisimien hankkiminen vaatii erikoisosaamista. Erikoistuneet myyjämme tarjoavat asiantuntemuksensa käyttöösi tehdessäsi valintoja laajoista valikoimistamme. Saatavillasi on erilaisiin tunnelmiin ja tarkoituksiin sopivia valaisimia yli 200 valmistajalta ympäri maailman.
Lue lisää

Sisustusmyynti

Monipuolinen tekstiilivalikoimamme tarjoaa sisustukseen lukemattomia vaihtoehtoja. Palvelumme mahdollistaa kokonaisvaltaisen tekstiilitoimituksen huonekalujen verhoilukankaista mattoihin ja muihin sisustustekstiileihin.
Lue lisää

Sisustussuunnittelu

Restatop auttaa sinua varmistamaan projektisi onnistumisen etsimällä juuri sinun kohteeseesi sopivan suunnittelutoimiston. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisustussuunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen kanssa. Meille on vuosikymmenien varrella kertynyt kokemusta menestyksellisestä toimimisesta eri kumppaneiden kanssa sadoissa ravintola- ja hotelliprojekteissa.
Lue lisää

Asennus

Restatopin yhteydessä toimivan RT-Interiorsin palvelutarjonta käsittää kiinteiden erikoiskalusteiden rakennus- ja asennustöiden lisäksi uudistustöiden suunnittelun, rakennusurakoinnin ja projektijohtamisen. Kauttamme järjestyvät myös sähkötyöt ja LVIS-urakointi. Yhteistyössä Restatop Oy:n kanssa pystymme tarjoamaan sinulle koko sisustuksen helposti, yhdellä sopimuksella.
Lue lisää

Rahoitus

Sisustuksen uusiminen on investointi, joka vaatii aina varoja. Autamme tarvittaessa rahoituksessa, jotta voit panostaa kestäviin, pitkäaikaisiin ja järkeviin hankintoihin.
Lue lisää
Takaisin ylös