TIPTOE

Matthieu Bourgeauxin ja Vincent Quesadan vuonna 2015 Pariisissa perustama TIPTOE valmistaa kauniita ja kestäviä huonekaluja laadukkaista materiaaleista. TIPTOEn tuotteiden suunnittelu kulminoituu viiteen periaatteeseen: 1. tee asioista yksinkertaisia, 2. tee enemmän vähemmällä, 3. käytä oikeita materiaaleja, 4. rakenna kestämään ja 5. suunnittele purettavaksi.

Nämä periaatteet muodostavat yhdessä johdonmukaisen suunnan yrityksen kestävän kehityksen polulle sekä kalustevalmistukselle. Jokainen TIPTOEn tuote on valmistettu kestämään aikaa, ja suunnittelussa on otettu huomioon myös tuotteiden kierrätys niiden elinkaaren lopussa.

TIPTOEn valikoimasta löytyy paljon erilaisia pöytiä, joiden punaisena lankana ovat teräksestä valmistetut pöydänjalat. Pöytien kannet on valmistettu kierrätysmuovista tai sertifioidusta puusta. Yritys hyödyntää myös kierrätettyä puuta pienemmissä tuotteissaan. Pöytien lisäksi mallistossa löytyy tyylikkäitä sohvia, tuoleja ja baarijakkaroita. Myös lapsille on oma mallistonsa. Kaikki TIPTOEn tuotteet valmistetaan Euroopassa.

www.tiptoe.fr/en