EtusivuYritys

Yritys

RESTATOP

Restatop Oy on vuonna 1991 perustettu ravintoloiden, hotellien ja julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen keskittyvä yritys.  Olemme kalusteiden ja valaisimien maahantuoja. Tuontiverkostomme muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjontamme designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin.

 

Osaamme alamme: vuosikymmenten varrella olemme olleet mukana reilusti yli tuhannessa sisustusprojektissa. Asiakaskuntamme ulottuu pienyrittäjistä suuriin ketjuihin. Ravintolat, kahvilat ja hotellit ovat edelleen pääkohteitamme, mutta erilaiset hoivakohde- ja toimitilasisustukset ovat lisääntyneet selvästi viime vuosina.

 

Täyden palvelun sisustustalon meistä tekevät sisaryhtiömme, jonka kanssa työskentelemme tiiviisti yhdessä. RT-Interiors on palveluyritys, joka hoitaa kiinteiden erikoiskalusteiden rakentamisen ja tilojen muutostyöt halutessasi avaimet käteen -periaatteella.  RT-Interiorsin osana toimii RT-Materials, joka on tekstiilien, mattojen ja sisustuksen pintamateriaalien asiantuntija.

 

Palvelumme on joustavaa, ja saat käyttöösi monipuolisen osaamisemme yhdellä sopimuksella. Asiantuntevan, sitoutuneen ja mutkattoman henkilökuntamme kanssa on helppo työskennellä. Kaikki hankkeet täydennystilauksista suuriin hotelliprojekteihin hoituvat kauttamme vaivattomasti.

 

 

RT-INTERIORS

RT-Interiors on hotelli- ja ravintolasisustamiseen erikoistunut palveluyritys. Teemme myös toimisto- ja myymäläsisustuksia. Yhteistyössä Restatop Oy:n kanssa toimitamme sinulle koko sisustuksen helposti, yhdellä sopimuksella.

 

Palvelumme on joustavaa ja mutkatonta. Otamme vastaan toimeksiantoja yksittäisen baaritiskin rakentamisesta kokonaisen hotellin uudistamiseen. Hoidamme työt asiantuntevasti, luotettavasti ja ajallaan. Palvelutarjontamme käsittää kiinteiden erikoiskalusteiden rakennus- ja asennustyöt, uudistustöiden suunnittelun, rakennusurakoinnin ja projektijohtamisen. Kauttamme järjestyvät myös sähkötyöt ja LVIS-urakointi.

 

Osana yritystämme toimiva RT-Materials on sisustukseen liittyvien tekstiilien, mattojen ja erilaisten pintamateriaalien asiantuntija. Meillä on hyvät ja toimivat yhteydet laajaan valmistajaverkkoon ympäri maailman. Pystymme tarvittaessa räätälöimään tuotteet yksilöllisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä sisustussuunnittelijoiden kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut projektiinne.

 

RT-Interiors kuuluu Suomen Vahvimpien platinayritysten joukkoon.