EtusivuEkokompassi

Ekokompassi

Restatop aloitti vastuullisuusmatkansa julkaisemalla ensimmäisen Vastuullisuusraportin. Tämä raportti toimi alkusysäyksenä alkavalle vastuullisuustyöllemme, jota olemme jatkaneet sekä kehittäneet tiiviisti erilaisten tavoitteiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ekokompassi-sertifikaatin saimme syksyllä 2023. Haluamme olla vastuullinen yritys sisustusalalla, joka pystyy tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä tuotteita sekä toimintatapoja.

Ekokompassi takaa ympäristötyön jatkuvan kehityksen

Restatopille on myönnetty Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatti on osoitus siitä, että yrityksemme on ansioitunut ympäristöasioiden hoitamisessa ja kehittämisessä sekä olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja.

Ekokompassin avulla olemme kartoittaneet yrityksemme keskeiset ympäristövaikutukset ja osa-alueet, joihin voimme toimillamme parhaiten vaikuttaa. Näitä ovat muun muassa jätteet, energian käyttö, hankinnat, viestintä ja vaikuttaminen. Kartoituksen pohjalta olemme luoneet ympäristöohjelman, joka sisältää tavoitteita, toimenpiteitä ja mittareita näiden osa-alueiden kehittämiseen. Ympäristöohjelman avulla pyrimme löytämään parhaat ratkaisut toimintamme jatkuvaan parantamiseen ympäristön hyväksi. Haluamme olla vastuullinen yritys sisustusalalla, joka pystyy tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä tuotteita sekä toimintatapoja.

Lataa sertifikaatti

Ympäristölupauksemme

Autamme asiakasta valitsemaan vastuullisemmin

Haluamme olla sisustamisen alalla vastuullisesti toimiva yritys. Tarjoamme asiakkaillemme sekä uusia että kierrätettyjä tuotteita. Uusia tuotteita myydessämme pyrimme edistämään lehtitunnustuotteiden, eli vastuullisemmin tuotettujen tuotteiden myyntiä.

Säästämme luonnonvaroja pidentämällä tuotteen elinkaarta

Haluamme pidentää myymiemme tuotteiden elinkaarta tarjoamalla uudelleenverhoilu-, huolto- ja kunnossapitopalvelua. Haluamme jatkossa tarjota sisustusta palveluna edistääksemme tuotteiden mahdollisimman pitkää käyttöikää ja tarkoituksenmukaista käyttöä.

Logistiikan tehostaminen ja pakkausjätteen minimointi

Tehostamme pakkausjätteiden kierrätystä työmailla ja toimipisteissämme. Vähennämme syntyvän jätteen määrää uudelleen käyttämällä meille saapuvat pakkausmateriaalit. Tavaramme valmistetaan tilausohjatusti ja kuljetetaan tehokkaasti välttäen ylimääräiset ajokilometrit.

Vastuullisia yhteistyökumppaneita

Yhteistyökuppanivalinnassa painotamme mitattavasti vastuullisesti toimivia yrityksiä ja arvostamme ympäristövastuutekoja niin jätteiden vähentämisen, materiaalikäytön, varaosien saatavuuden kuin energiatehokkuuden saralla.

Mikä on Ekokompassi?
null