Asiakkaat - Hoivatilat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Docrates

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva, yli kymmenen vuotta toiminut Docrates Syöpäsairaala kaipasi kiperästi laajennusta, joka toteutettiin vuonna 2020.

Lue lisää

Villa Ilonkaari

Hoivakoti Villa Ilonkaari tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille Tampereella Tesoman kaupunginosassa.

Lue lisää

Harmoninen ja luonnonläheinen Omakoti Kastanja

Omakoti Kastanja on Mikkeliin valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja tukiasumista kehitysvammaisille nuorille aikuisille. Kastanja muodostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toisessa tarjotaan ympärivuorokautista ohjausta ja tukea. Toisena kiinteistönä pihapiirissä on rivitalo, joka on tarkoitettu kevyemmän ohjauksen ja tuen asiakkaille.

Lue lisää

Villa Luoto -palvelukoti – Asuntomessut, Pori

Historian ensimmäinen palvelukoti Villa Luoto on nähtävillä Porin asuntomessuilla. Restatopilla oli ilo olla mukana toteuttamassa kohdetta.

Lue lisää

Mainiokoti Jusolanlampi

Lohjan Maksjoelle syksyllä 2017 avattu ympärivuorokautista hoitoa tarjoava Mainiokoti Jusolanlampi on ikäihmisille suunnattu palvelukoti.

Lue lisää

Mehiläinen Villa Aurora

Mehiläisen uusi palvelukoti Villa Aurora avattiin helmikuussa 2016 Turun Länsinummeen. Restatop toimitti palvelukodin sisustuskokonaisuuden Avaimet käteen-palvelulla, täysin asumisvalmiina uusille asukkaille. Uusi kodikas sisustus luo lämminhenkisen ilmeen palvelukotiin, jossa ikäihmisen on helppo viihtyä.

Lue lisää