Pedrali

Italialainen kalustevalmistaja Pedrali on perustettu vuonna 1963. Yritys on tuttu nimi suunnittelijoiden keskuudessa ympäri maailman. Kalusteet ja valaisimet ovat tunnettuja muotoilustaan, toiminnallisuudestaan ja kestävyydestään.

Pedralin tuotevalikoimasta löytyy paljon kalusteita niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Viimeistelymahdollisuuksia on runsaasti, ja kalusteet ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä. Kaikki tuotteet valmistetaan Pedralin omalla tehtaalla Italiassa. Yritys valmistaa tuotteensa luontoystävällisesti ja mahdollisimman vähällä ympäristön kuormituksella. Tuotanto on hiottu huippuunsa ja raaka-aineiden kierrätykseen kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikki kalusteet on myös suunniteltu helposti purettaviksi, jotta ne voidaan elinkaarensa lopussa kierrättää uudelleen.

Vuonna 2017 Pedrali siirtyi tuotteiden pintakäsittelyssä käyttämään kasviperäisiä, vesiohenteisia maaleja. Modernin tuotannon ja kestävien periaatteiden eteenpäin viemisestä Pedralin tuotteille on myönnetty myös FCS-sertifikaatti.

pedrali.it