EtusivuTuotemerkitSF Collection

SF Collection

SF Collection on italialainen kalustevalmistaja, jonka raikas mallisto koostuu erilaisista tuoli- ja pöytäsarjoista. Kalusteet ovat kauniita ja laadukkaasti viimeisteltyjä. Ne sopivat hyvin käytettäväksi ravintola-, kahvila- ja julkitiloissa. Suhteellisen kompaktin, mutta monipuolisen mallistonsa ansiosta SF Collection pystyy valmistamaan räätälöityjä kalustesarjoja lyhyelläkin aikataululla. Yritys on satsannut paljon tehtaansa konekantaan, joka näkyy paitsi tuotteiden laadussa niin myös saatavuudessa.

SF Collectionin ajatuksena ei ole ainoastaan valmistaa kaunista tuotetta tai katalogia, vaan päätavoitteena on luoda kalusteita, jotka muotoilullaan erottuvat markkinoilla. Monissa valmistajan tuotteissa onkin nähtävissä omaleimaista ja tunnistettavaa muotokieltä. Kalusteisiin on saatavana myös useita eri viimeistelyvaihtoehtoja, kuten rottingilla koristeltuja selkänojia tai messinkitassuilla viimeisteltyjä jalkoja.

Kalusteiden valmistuksessa SF Collection nojaa vahvasti luonnollisiin menetelmiin, yrityksen käyttämä puumateriaali on SFC-sertifioitua ja se kuivataan perinteiseen tapaan varastoimalla. Puun kuivatus perinteisellä seisotusmenetelmällä kestää 12–24 kuukautta. Aika on pitkä, mutta tällä tavoin yritys haluaa kunnioittaa puun elinkaarta. Pitkällä kuivatuksella on lisäksi positiivinen vaikutus materiaalin kestävyyteen. Puun syyt eivät rasitu, kun se saa kuivua rauhassa ja siitä tulee samaan aikaan joustava sekä kestävä.

sfcollection.it