True

Italialainen True oli alkuun perheen yhteinen projekti, josta kasvoi myöhemmin kansainvälinen yritys. Vuonna 1983 perustettu yritys toimi alkuun nimellä TMA, joka oli lyhenne kolmesta huonekaluteollisuudestaan tunnetusta kaupungista – Trevisosta, Monselicesta ja Asiagosta. Donatella Brunellon ja Giuseppe Manieron perustama yritys keskittyi yrityksen alkutaipaleella pääosin toimistojen, teattereiden ja elokuvateattereiden kalustamiseen. Vuonna 2009 mukaan yritykseen liittyi perheen toisen sukupolven yrittäjiä – tällöin nimeksi tuli True.

Nimi ’True’ heijastelee yrityksen keskeisiä arvoja, joita ovat aitous, käytännöllisyys ja konkreettisuus. Nämä arvot näkyvät vahvasti Truen kalusteissa ja visuaalisessa ilmeessä. Brändin visuaalisesta konseptista on vastannut vuodesta 2014 kansainvälisestikin tunnettu arkkitehti Aldo Parisoto, joka on myös Parisotto+Formenton Architetin perustaja ja omistaja.

Truella on oma tehdas Italiassa, jossa kaikki sen kalusteet valmistetaan. Nykyisin Truen perheeseen kuuluu useita nimekkäitä suunnittelijoita. Tehtaalla on käytössään huipputeknologiaa, joka mahdollistaa paitsi tehokkaan tuotannon myös tuotteiden jatkuvan kehityksen ja erilaisten materiaalien työstämisen. Truen tuotteista on aistittavissa laatu, visuaalisuus ja kestävyys. Kaikki kalusteet valmistetaan intohimolla tinkimättä visuaalisuudesta tai viimeistelystä.

www.truedesign.it