EtusivuAjankohtaistaKustannustehokkaat pisarasuojat ravintoloihin ja asiakaspalvelupisteisiin

Kustannustehokkaat pisarasuojat ravintoloihin ja asiakaspalvelupisteisiin

Valikoimamme suojat on valmistettu laminoidusta lasista ja teräksestä. Eri kokoisia pisarasuojia on helppo yhdistää, mikäli tarvitaan suurempaa kokonaisuutta esimerkiksi kokonaisen linjaston suojaukseen. Tutustu alta suosittuihin malleihin. Lisätietoa ja muita vaihtoehtoja voit kysyä myynnistämme.

 

PISARASUOJA 660 ASIOINTIAUKOLLA

Laminoidusta turvalasista valmistettu pisarasuoja, jossa kromatut jalat ja asiointiaukko. Torjuu pisaratartuntana leviäviä viruksia suojaten tehokkaasti henkilökuntaa ja asiakkaita. Turvalasi kestää akryyliä paremmin desinfiointiaineita ja liuottimia, lisäksi lasi on naarmuuntumaton ja iskunkestävä. Pisarasuoja ei vaadi kiinteää asennusta vaan se voidaan helposti sijoittaa tiskille haluttuun kohtaan ja siirtää tarvittaessa. Teräksestä valmistetut jalat pitävät suojan tukevasti paikoillaan. Suojan koko: 1000 x 750 x 250 mm. Asiointiaukko: 300 x 100 mm.

Hinta: 174 e (Alv 0%)
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Lataa pdf-esite 

Pisarasuoja asiointiaukolla

 

PISARASUOJA 661

Laminoidusta turvalasista valmistettu pisarasuoja, jossa kromatut jalat. Torjuu pisaratartuntana leviäviä viruksia suojaten tehokkaasti henkilökuntaa ja asiakkaita. Turvalasi kestää akryyliä paremmin desinfiointiaineita ja liuottimia, lisäksi lasi on naarmuuntumaton ja iskunkestävä. Pisarasuoja ei vaadi kiinteää asennusta vaan se voidaan helposti sijoittaa tiskille haluttuun kohtaan ja siirtää tarvittaessa. Teräksestä valmistetut jalat pitävät suojan tukevasti paikoillaan. Suojan koko: 1000 x 750 x 250 mm.

Hinta: 139 e (Alv 0%)
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Lataa pdf-esite

 

PISARASUOJA 650

Laminoidusta turvalasista valmistettu  leveämpi pisarasuoja, jossa säädettävä korkeus. Torjuu pisaratartuntana leviäviä viruksia suojaten tehokkaasti henkilökuntaa ja asiakkaita. Turvalasi kestää akryyliä paremmin desinfiointiaineita ja liuottimia, lisäksi lasi on naarmuuntumaton ja iskunkestävä. Pisarasuoja ei vaadi kiinteää asennusta vaan se voidaan helposti sijoittaa tiskille haluttuun kohtaan ja siirtää tarvittaessa. Teräksestä valmistetut jalat pitävät suojan tukevasti paikoillaan ja mahdollistavat suojalasin korkeuden säädön. Suojan koko: 1050 x 750 x 285 mm.

Hinta: 189 e (Alv 0%)
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Lataa pdf-esite

Pärskesuoja 650