EtusivuAjankohtaistaPöytään upotettava langaton latauspiste soveltuu myös terassille

Pöytään upotettava langaton latauspiste soveltuu myös terassille

Asiakas tulee ravintolaan, aikoo kuvata annoksensa someen – ja huomaa akun olevan loppu. Alkaa armoton pistorasian etsintä, tai sitten luuri menee laukkuun eikä kuvaa oteta. Terassilla pistorasiaa ei tule edes etsittyä.

Erotu kilpailijoista uudella tavalla ja tarjoa vaihtoehtoinen tapa asiakkaiden puhelimien lataukselle: pöytiin integroitava, langaton Ipan Ipan -latausjärjestelmä. Latausjärjestelmä mahdollistaa puhelimien latauksen vaivattomasti niin sisällä kuin ulkona.

Langaton Ipan Ipan -latauspiste on mahdollista asentaa olemassa oleviin pöydänkansiin, jolloin vältyt koko kalustuksen uusimiselta. Jos aikeissasi on laajempi uudistus, suosittelemme tilaamaan uudet pöydänkannet, joissa latauspiste on valmiiksi integroituna. Latauspiste on mahdollista asentaa useimpiin pöydänkansiin.

Integroidulla Ipan Ipan -latauspisteellä asiakkaasi pystyy lataamaan mobiililaitteensa joko täysin langattomasti, tai kannen alla olevan virtalähteen USB-portista. Jokaisessa virtalähteessä on kaksi kosteudenkestävää USB-porttia.

Pöydän alle asennettava, ladattava virtalähde kiinnitetään ja irrotetaan tätä tarkoitusta varten tehdyllä työkalulla, mikä takaa sen, että virtalähde on turvassa varkauksilta myös terassille sijoitettuna. Virtalähde kestää yhdellä latauksella jopa kahdeksan päivää.

Kiinnostuitko?
null