EtusivuAsiakkaatHerkkujuustolan Juustotupa

Herkkujuustolan Juustotupa

Herkkujuustola on vuonna 2002 perustettu kotimaisia erikoisjuustoja valmistava pienjuustola Sastamalassa. Sveitsiläinen juustomestari Peter Dörig halusi perustaa Suomeen ainutlaatuisen elämysjuustolan ja niin lähti liikkeelle Herkkujuustolan uuden juustolan ja Juustotuvan rakennusprojekti.

Juustotupa on rento ja kotoisa kahvila-ravintola, jossa pääsee näkemään, maistamaan ja kokemaan juustonvalmistuksen saloja. Juustotupaan haluttiin lämmin, mutta nykyaikainen tunnelma, joka saavutettiin erilaisilla tuoleilla sekä yhdistämällä vanhoja esineitä sisustukseen. Tilaan suunniteltiin myös sveitsiläistyylinen suuri pöytäkokonaisuus, Stammtisch. Stammtisch on vanha perinteinen nimitys ravintolan vakinaisten asiakkaiden pöydälle eli ns. kantapöydille. Pöytä erottuu tilasta myös koristeellisten puutuolien ansiosta.

– Restatopin kanssa projekti sujui todella mukavasti ja saatoimme todeta kalusteet laadukkaiksi. Sveitsiläisen pyöreän Stammtischin suunnittelu onnistui ja samoin myös haluamamme pirttipöydän. On kiva, että meillä on uniikkeja kalusteita! Restatopin kalustevalikoiman laajuus mahdollisti Juustotuvan persoonallisen sisustuksen, toteaa Juustotuvan emäntä Emmi Pirttilahti.

Herkkujuustola, Juustotupa sisustus Herkkujuustola, Juustotupa sisustus

Restatop referenssi, Herkkujuustolan Juustotupa

Herkkujuustola, Juustotupa sisustus
Asiakas: Herkkujuustola Oy
Toimitussisältö: irtokalusteet
Kuvat: AfterSunset Photography