EtusivuAsiakkaatMall of Tripla

Mall of Tripla

Lokakuussa 2019 avattu Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Pinta-alaa ostoskeskuksella on huikeat 85 000 neliömetriä ja vuokrattavia liikekiinteistöjä 250 kappaletta. Kaiken nitoo yhteen rennot kokoontumispaikat sekä hyvät ruoka- ja juomaravintolat.

Restatopilla oli ilo olla mukana toteuttamassa kuusi eri ravintolaa Triplaan. Yhteistyötä tehtiin sujuvasti usean maineikkaan suunnittelutoimiston kanssa, ja tiloista tuli kansainväliselläkin tasolla merkittäviä. Tripla on tulevaisuuden kauppakeskus, jonka tarkoituksena on tarjota viihtyisiä kokemuksia myös ulkomaalaisille turisteille ja kaupunkivieraille – ennen kaikkea se tarjoaa helsinkiläisille kohtaamispaikan, jossa on huomioitu niin työmatkailijan kuin päiväostoksia tekevän perheen tarpeet.

Tutustu alta upeisiin ravintoloihin, joita olimme mukana toteuttamassa.

 

Fredde’s Food & Fire

Fredde’s on rento ruokapaikka, joka soveltuu niin lounastamiseen kuin illanviettoon ystävien kesken.

Suunnittelu: Visionary Design Partners Helsinki Oy, Jaana Ekman
Kuvat: Riitta Sourander Emomedia Oy
Toimitussisältö: valaisimet ja irtokalusteet

Fredde's Food & Fire, Mall of Tripla. Kohteen suunnittelu: VPDHelsinki, Jaana Ekman. Fredde's Food & Fire, Mall of Tripla.

– VDPHelsingin suunnittelun lähtökohtana oli tehdä kutsuva, lämminhenkinen, viihtyisä ja elämyksellinen interiööri, missä viihtyvät niin kaupunkilaiset, turistit kuin vieraatkin. Fredde’s on kokonaisvaltainen kokemus kaikille aisteille. Sisustuksessa korostuvat aidot ja aikaa kestävät materiaalit, kuten lämmin puu, aidot kivilaatat, ihanat vintagekalusteet, käsin taotut alumiinilamput, upeat aidot kristallikruunut sekä kierrätyspuusta valmistetut pöydänkannet – ekologisuutta unohtamatta. Tilassa on oltava tunnelmaa, jonka asiakas muistaa vielä pitkään, vaikka seinien värit ja muut yksityiskohdat unohtuisivatkin. Haluamme toteuttaa elämyksellisiä tiloja, joissa on sopivasti valoa, ääntä ja materiaalien tuntua. Periaatteena suunnittelussa pidettiinkin erityisesti sisustuksen moniaistillisuutta ja rohkeutta. Valolla on myös tärkeä rooli interiöörissä. Rakennuksessa on valtavat isot ikkunat, joista luonnonvalo siivilöityy kauniisti ravintolatilaan. Koska ravintola sijaitsee Triplan uudessa kauppakeskuksessa, sinne haettiin tunnelmaa, joka tilaan astuessa tuntuisi kuin tulisit toiseen maailmaan. Tässä mielestäni onnistuimme. Sisään astuessaan asiakas näkee ensimmäisenä upean yli neljä metriä korkean sykähdyttävän baaritiskin valaistun taustan, josta olemme erityisen ylpeitä. -Jaana Ekman, Visionary Design Partners Helsinki Oy

 

Oluthuone Ratamo

Oluthuone Ratamo sijaitsee Triplan keskeisimmällä paikalla rautatieaseman läheisyydessä. Ratamossa voit seurata kaupungin sykettä aitiopaikalta ja nauttia laadukkaista oluista sekä viineistä.

Suunnittelu: Promakers Oy
Toimitussisältö: valaisimet ja irtokalusteet

Oluthuone Ratamo, Mall of Tripla

– Oluen ja viinin ystäville luotu kiireetön ”aseman olohuone”. Kahden kerroksen läpi ulottuva korkea hylly kertoo asiakkaille jo kaukaa mistä Ratamossa on kysymys. Sisustus on maskuliininen ja tumma, silti lämmin ja kutsuva. Vanhaa aseman henkeä hehkuu kalustuksesta ja pienistä yksityiskohdista. Alakertaan on helppo tulla pystypöytään piipahtamaan, mutta yläkertaan on mukava jäädä pehmeisiin sohviin istuskelemaan. Tunnelmallisessa valaistuksessa voit pelata ystävien kanssa tai lukea kirjaa, samalla kun tarkkailet aseman kiireellistä elämää. – Asta Granberg & Riikka Fransila, Promakers Oy

 

Urban Rabbit

Urban Rabbit on mielenkiintoinen gastropub, jonka sisustuksesta löytyy joka kerta jotain uutta.  Urban Rabittissä voit viettää iltaa pitkään ja nauttia maailmanluokan coctaileista.

Suunnittelu: Promakers Oy
Toimitussisältö: valaisimet ja irtokalusteet

Urban Rabbit, Mall of Tripla. Urban Rabbit, Mall of Tripla.

– Urban Rabbit löysi sielukkuutensa taiteesta ja boheemista elämäntavasta. Tunnelma on sisustuksessa pysähtynyt, mutta musiikki ja baarin henkilökunta luovat Urban Rabbitin sykkeen. Aivan kuin baari olisi ollut paikoillaan aina. Tilaan luotiin Urban Rabbit -tunnelma runsaalla kerrosmaisella sisustuksella, yllätyksellisyydellä, pehmeällä värityksellä, esineillä, taideteoksilla, kutsuvalla kalustuksella ja valaistuksella. Täältä katse löytää aina jotakin uutta. -Asta Granberg & Riikka Fransila, Promakers Oy

 

Food Court

Food Court on tyylikäs aukio, jonka ympäriltä löytyy useita ravintoloita, joista voit valita mieleisesi ja pysähtyä nauttimaan ruokailusta ystävien kesken. Food Courtin suunnittelusta vastasi Suunnittelutoimisto Amerikka, joka on vastannut myös laajemmin Mall of Triplan konseptisuunnittelusta.

Suunnittelu: Suunnittelutoimisto Amerikka Oy
Toimitussisältö: irtokalusteet

Food Court, Mall of Tripla

Kun käväiset Triplassa shoppailemassa, piipahda syömässä Fredde’s’illä, Ratamossa, Food Courtissa, Hanko Sushissa, Pizzariumissa tai Urban Rabbitissa!