EtusivuAsiakkaatScandic Tampere City

Scandic Tampere City

Scandic Tampere City -hotellin ravintola ja aulatilojen uudistus valmistui syksyllä 2018. Hotellissa on ollut käynnissä kokonaisvaltainen remontti ja viimeisten huoneiden on määrä valmistua tämän vuoden puolella.

Tilojen uusi ilme on raikas ja täynnä upeita yksityiskohtia. Vihreä väri toistuu kohteen jokaisessa tilassa ja nitoo kokonaisuuden kauniisti yhteen. Rottinkikalusteet ja bamburunkoiset, sisalverkolla päällystetyt valaisimet pehmentävät tunnelmaa. Kiintokalusteissa on huomioitu toiminnallisuus ja säilytystilan tarve. Laadukkaat materiaalit, kuten kivitasot ja tammiviiluiset yksityiskohdat takaavat kalusteille pitkän käyttöiän.

RT-Interiors ja Restatop toteuttivat onnistuneesti hotellin ravintolan ja aulatilojen sisustuksen. RT-Interiors valmisti kiintokalusteet ja Restatop toimitti irtokalusteet sekä valaisimet arkkitehtitoimiston suunnitelmien mukaan.

Scandic Tampere City, ravintola Scandic Tampere City, ravintola Scandic Tampere City, ravintola Scandic Tampere City, buffet- ja aamiaistila Scandic Tampere City, kahvila

Asiakas: Scandic Hotels
Suunnittelu: Doos Architects
Toteuttaja: RT-Interiors Oy, Restatop Oy
Toimitussisältö: kaikki irtokalusteet, kiintokalusteet ja valaisimet hotellin ravintolaan ja aulatiloihin.
Kuvat: Annabelle Antas