EtusivuAsiakkaatSpektri Business Parkin kuntosali

Spektri Business Parkin kuntosali

Spektri Business Parkin Duo-talon yläkerrassa oleva tilava ja valoisa kuntosali ovat uudistuneet täysin. Kuntosalin tilasuunnittelusta vastasi Fysioline Group. Sisustusratkaisut tiloihin ovat Scope Oy:n Jenni Koskelan käsialaa. Restatop vastasi valaistusratkaisujen toteutuksesta, ja valaisintoimituksesta.

Tilat soveltuvat kokonaisvaltaiseen harjoitteluun niin aloittelijalle kuin pidempään treenanneelle. Sali on varustettu huippulaadukkailla Matrixin ja GYM 80:n välineillä. Valaistus on toteutettu kokonaan leditekniikalla. Salin puolella yleisvalaistus on toteutettu paljon valoa antavilla valoviivoilla sekä laitteita ja sisustuselementtejä valaisevilla kohdevaloilla. Valaisimet ovat Restatopin mallit Rule Plus sekä Tekno.

Kuntosalin yhteydessä olevat suihku- ja saunatilat kokivat myös täyden remontin ja tarjoavat nyt entistä viihtyisämmän virkistyshetken. Rauhallinen värimaailma, puun ja betonin sävyn yhdistelmä ripauksella mustaa antavat tiloille ylellisen ja laadukkaan ilmeen. Valaistus pukuhuonetiloissa on toteutettu niinikään leditekniikkaa hyödyntävillä alasvaloilla. Alasvalot ovat Restatopin Tekno- ja Nucleon -mallistoista.

Lisätietoa teknisestä valaistuksesta myynnistämme, osoitteesta myynti@restatop.fi tai puhelimitse numerosta puh. 020 7959 800.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Asiakas: Spektri Business Park, Espoo
Suunnittelu: Scope Design Oy
Toimitussisältö: valaisimia
Kuvat © Jenni Koskela