Asiakkaat - Hotellit

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Scandic Helsinki Aviacongress

Scandic Helsinki Aviacongressin tiloja uudistetaan parhaillaan. Yleiset tilat ovat jo valmistuneet ja nyt on menossa hotellihuoneiden uudistus.

Lue lisää

Lapland Hotels Oulu ja Tampere

Lapland Hotels-ketju on toiminut Suomessa jo yli 50 vuotta. Ketjulla on Suomessa 13 hotellia Pohjois-Suomen alueella ja nyt ketjua ollaan laajentamassa Etelä-Suomeen. Uusimmat hotellit avattiin Ouluun ja Tampereelle vuoden 2015 loppupuolella.

Lue lisää

Spa Hotel Runni

Spa Hotel Runni sijaitsee Iisalmen kupeessa Runnin kylässä. Hotelli on perustettu jo 1700-luvulla. Spa Hotel Runni on kuuluisa rautapitoisesta, terveyttäedistävästä lähdevedestään.

Lue lisää

Holiday Inn City Centre Helsinki

Holiday Inn City Centren aulatila ja hotellihuoneet uusittiin täysin keväällä 2016. Uudistuneen hotellin Open Lobby on viihtyisä ja monikäyttöinen aulatila. Aulatilassa voi syödä, juoda, seurustella tai vaikkapa työskennellä.

Lue lisää

Sato Hotellikoti

SATO HotelliKodit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja täysin varusteltuja yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. SATO hotellikodit on sisustettu rakennusten aikakausia kunnioittaen. Asuntojen sisustuksissa aistii hyvin vanhojen talojen retrotunnelman.

Lue lisää

Yhteensä 23 (3 sivua)