EtusivuSuunnittelijat

Suunnittelijat

Projektisisustamisen luottokumppani

Me olemme täällä, jotta sinulle jäisi mahdollisimman paljon aikaa ja tilaa näkemyksesi toteuttamiseen. Kun tulemme mukaan suunnittelun alkumetreiltä asti, osaamme auttaa ottamaan huomioon kaikki käytännön tekijät sekä asiakkaan budjettiraamin, ja neuvoa tuotteisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä. Teknisen konsultaation lisäksi toimimme valmistajien edustajana ja tuotetukena sinun suuntaasi.

Kun etsit jotain tiettyä tuotetta tai ratkaisua ongelmaasi, asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi. Etsimme puolestasi sen sopivan tuotteen valtavasta valikoimastamme – tai toteutamme mittatilaustyönä oman visiosi.

Tutustu tuotteisiin

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylään tehtiin laajennus kesällä 2022. Restatop oli mukana toimittamassa kohteeseen kalusteita ja valaisimia.

Lue lisää

Paasitorni – Kokoustilat

Paasitorni – Kokoustilat

Meillä oli ilo jälleen olla mukana uudistamassa upeaa Paasitornia. Tällä kertaa uudistus keskittyi jugend-henkisiin kokoustiloihin.

Lue lisää

Scandic Hamburger Börs – Huoneet

Scandic Hamburger Börs – Huoneet

Turun ydinkeskustassa sijaitseva Hamburger Börs avasi ovensa jälleen mittavan remontin jälkeen. Tutustu hotellin uusiin huoneisiin.

Lue lisää

Mittatilaustuotteet suunnitelmasi pohjalta
null
Tuotemerkit ja 3d-mallit
null

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!