EtusivuAjankohtaistaVinkkejä terassille ja ulkotilojen sisustukseen

Vinkkejä terassille ja ulkotilojen sisustukseen

Kevät tulee kohisten ja juuri nyt on paras aika suunnata katse terassille ja ulkotilojen sisustukseen. Meiltä on ilmestynyt uusi kuvasto Terrace & Outdoor 2020, jota pääsette selaamaan tämän kirjoituksen lopusta. Päätimme lisäksi koota muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä terassin suunnittelussa ja kalusteita valittaessa. Suurin osa valmistajistamme on Euroopasta, joten kalusteiden toimitusaika on keskimäärin 4-6 viikkoa, nyt on siis juuri oikea aika tilata terassikalusteet tulevaa kesää varten.

1. Tila ja muunneltavuus

Pienemmälle terassille sovpivat kokoontaittuvat ja pinoutuvat kalusteet.

Käytettävissä oleva tila – sekä itse terassi että säilytystila – vaikuttavat oleellisesti terassikalusteiden valintaan. Jos terassi joudutaan tyhjentämään aina sulkemisajan jälkeen, kevyet ja helposti liikuteltavat kalusteet helpottavat terassin kasaamista. Jos taas säilytystilaa terassikauden ulkopuolella on rajallisesti, kannattaa valita kalusteita, jotka taittuvat kasaan tai pinoutuvat hyvin. Näin säästetään säilytyksessä arvokkaita neliöitä.

Terassia suunniteltaessa on hyvä lähteä liikkeelle aina asiakaspaikkojen määrästä, terassille toivotuista toiminnoista ja siitä millainen tunnelma terassille halutaan luoda. Mikäli käytössä on paljon tilaa, voi sitä jakaa erilaisiin osiin – sohvaryhmällä voit rakentaa terassille mukavan loungen, jossa voi siemailla drinkkejä, kun taas terassin toisessa päädyssä voidaan keskittyä ruokailuun suurempien pöytien äärellä.

Tilaa säästäviä kalusteita pikkuterassille:
Bisto 0101 metallituoli
Enjoy 460 taittotuoli
Bistro 6042 pöytä

Loungekalusteita suurelle terassille:
Komodo 5 sohva
Uutuus: Arena sohva
Conic 8437 loungetuoli

 

2. Oikeanlaisen pöydänjalan valinta

Epätasainen alusta aiheuttaa usein päänvaivaa terassilla. Kaikki ovat törmänneet huojuviin terassipöytiin ja tietävät, että pöydän heiluminen häiritsee, vaikka puitteet muuten olisivat terassilla kunnossa. Mikäli terassi sijaitsee katukivetyksellä tai muuten epätasaisella alustalla, suosittelemme terassipöytiin itsensä tasaavaa pöydänjalkaa. Itsensä tasaavat Contac X4 -pöydänjalat ovat kuin luotuja epätasaisille alustoille, niiden patentoitu teknologia tasaa pöydän epätasaisesta alustasta huolimatta.

Tutustu pöydänjalkoihin

 

3. Latauspisteet ovat tätä päivää myös terassilla

Asiakkaiden puhelimien latausrumba on tuttu monelle tämän päivän ravintolatyöntekijälle, ja erilaiset integroidut latauspisteet ovatkin yleistyneet kalusteissa huimasti. Meillä on ilo tarjota tähän myös säänkestävä ratkaisu: Duratop-pöydänkansi langattomalla latauspisteellä. Pöydänkansi sopii hyvin yhteen itsensä tasaavien pöydänjalkojen kanssa ja kanteen on saatavana useita tyylikkäitä kuoseja. Lue lisää tuotteesta TÄSTÄ.

4. Valaistus viimeistelee terassin

Terassin valaistus

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on terassin valaistus. Valaistuksella luot terassille erilaisia tunnelmia kädenkäänteessä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman ulkovalaisimia terassille. Valo ei tarkoita aina perinteistä valaisinta, vaan valo voi olla myös itse kalusteessa tai vaikkapa kukkaruukussa.

Monipuolisia ratkaisuja terassin valaistukseen:
Uutuus: Balad pöytävalaisimet
Uutuus: Mooon jalkavalaisin Bluetooth-yhteydellä
Bartolomeo baaritiski
Bartolomeo Display tarjoiluhylly

TUTUSTU ALTA TUOREESEEN TERASSIKUVASTOOMME

Tutustu uuteen terassikuvastoomme

> KATSO KAIKKI TERASSIKALUSTEET
> KATSO KAIKKI ULKOVALAISIMET