EtusivuHotellit

Hotellit

Hotellin sisustaminen kanssamme

Asiakaskokemuksen merkitys hotellisisustamisessa kasvaa koko ajan. Samalla kun ihmiset tottuvat yhä paremmin muotoiltuihin palveluihin ja tiloihin, nousevat yritysten vaatimukset tilojen kaupalliselle toimivuudelle ja kustannustehokkuudelle.

Me Restatopilla etsimme ratkaisuja näihin asioihin joka päivä. Mietimme, miten asiakkaasi pääsevät nauttimaan parhaasta mahdollisesta hotellikokemuksesta. Samalla pidämme huolen siitä, että toteuttamamme ratkaisut ovat myös toiminnalliselta ja taloudelliselta näkökantilta fiksuja. Tästä kokonaisuudesta syntyy menestyksen konsepti.

Kun suunnittelet uutta projektia, ota ihmeessä meihin yhteyttä heti alkuvaiheessa. Halutessasi hoidamme koko projektin määrittelystä kalustukseen ja urakointiin avaimet käteen -periaatteella. Kun tutkimme tarpeet tarkasti ennakkoon, voimme säästää toteutusvaiheessa paljon aikaa, vaivaa ja tietysti rahaa.

Ota yhteyttä

Referenssit

RELEX Solutions

RELEX Solutions

Relex Solutions on ohjelmistotoimisto, jonka tiloja lähdettiin uudistamaan yhdessä Rune & Berg Designin kanssa.

Lue lisää

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylään tehtiin laajennus kesällä 2022. Restatop oli mukana toimittamassa kohteeseen kalusteita ja valaisimia.

Lue lisää

Paasitorni – Kokoustilat

Paasitorni – Kokoustilat

Meillä oli ilo jälleen olla mukana uudistamassa upeaa Paasitornia. Tällä kertaa uudistus keskittyi jugend-henkisiin kokoustiloihin.

Lue lisää

IPAN IPAN Easy Clip – langaton latausverkosto hotelleihin ja kokoustiloihin
null

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!