EtusivuHotellit

Hotellit

Hotellin sisustaminen kanssamme

Asiakaskokemuksen merkitys hotellisisustamisessa kasvaa koko ajan. Samalla kun ihmiset tottuvat yhä paremmin muotoiltuihin palveluihin ja tiloihin, nousevat yritysten vaatimukset tilojen kaupalliselle toimivuudelle ja kustannustehokkuudelle.

Me Restatopilla etsimme ratkaisuja näihin asioihin joka päivä. Mietimme, miten asiakkaasi pääsevät nauttimaan parhaasta mahdollisesta hotellikokemuksesta. Samalla pidämme huolen siitä, että toteuttamamme ratkaisut ovat myös toiminnalliselta ja taloudelliselta näkökantilta fiksuja. Tästä kokonaisuudesta syntyy menestyksen konsepti.

Kun suunnittelet uutta projektia, ota ihmeessä meihin yhteyttä heti alkuvaiheessa. Halutessasi hoidamme koko projektin määrittelystä kalustukseen ja urakointiin avaimet käteen -periaatteella. Kun tutkimme tarpeet tarkasti ennakkoon, voimme säästää toteutusvaiheessa paljon aikaa, vaivaa ja tietysti rahaa.

Ota yhteyttä

Pihlas Resort & Ravintola Siimes

Pihlas Resort & Ravintola Siimes

Restatop toimitti kalusteita ja valaisimia Pihlas Resort -hotelliin.

Lue lisää

Scandic Simonkenttä – aulatilat

Scandic Simonkenttä – aulatilat

Restatop toteutti Scandic Simonkentän aulatilojen uudistuksen osittain kiertotalousperiaattein.

Lue lisää

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylä

Holiday Club Tampereen Kylpylään tehtiin laajennus kesällä 2022. Restatop oli mukana toimittamassa kohteeseen kalusteita ja valaisimia.

Lue lisää

IPAN IPAN Easy Clip – langaton latausverkosto hotelleihin ja kokoustiloihin
null

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!