EtusivuYritystilat

Yritystilat

Kalusteet toimistoihin ja oppiympäristöihin

Minkälaisen ensivaikutelman haluaisit luoda? Oikeanlaisilla sisustusratkaisuilla kerrot brändin viestiä erityisesti erilaisissa kohtaamistiloissa. Toimistojen, aulatilojen, oppiympäristöjen ja myymälöiden sisustukseen saat meiltä laajan valikoiman tekstiilejä, valaisimia ja kalusteita designklassikoista uutuuksiin. Hyvin toteutetussa yritystilassa on niin asiakkaan kuin työntekijänkin hyvä olla.

Tuotevalikoimamme kattaa niin laadukkaat sähköpöydät, työtuolit kuin räätälöidysti valmistetut kokouspöydätkin. Löydät meiltä myös laajan valikoiman toimiston lisätarvikkeita, kuten akustiikkasermejä, säilytyskalusteita ja naulakoita. Kaikki tuotteet on mahdollista verhoilla valitsemillasi kankailla, jolloin ne istuvat parhaiten konseptiisi.

Ota yhteyttä

RELEX Solutions

RELEX Solutions

Relex Solutions on ohjelmistotoimisto, jonka tiloja lähdettiin uudistamaan yhdessä Rune & Berg Designin kanssa.

Lue lisää

Paasitorni – Kokoustilat

Paasitorni – Kokoustilat

Meillä oli ilo jälleen olla mukana uudistamassa upeaa Paasitornia. Tällä kertaa uudistus keskittyi jugend-henkisiin kokoustiloihin.

Lue lisää

Tapahtumatalo Bank

Tapahtumatalo Bank

Tapahtumatalo Bank tarjoaa tyylikkäät puitteet lounaalle, kokouksille ja tapahtumille. Toimitimme kohteeseen irtokalusteita ja valaisimia, RT-Interiors puolestaan valmisti kohteen kiintokalusteet.

Lue lisää

IPAN IPAN Easy Clip – langaton latausverkosto kokoustiloihin
null

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!