Capdell

Vuonna 1967 perustettu Capdell syntyi perinteisen puun veiston ja muotoilun innoittamana. Liki 60 vuoden historiansa aikana yritys on suunnitellut useita palkittuja ja ajattomia designkalusteita.

Capdellin suunnittelutiimiin kuuluvat palkitut suunnittelijat kuten Vicent Martínez, Claesson Koivisto Rune, Patric Norquet, Mario Ruiz ja Isidro Ferrer. Innovatiivinen muotoilu, kiinnostus uusimpia materiaaleja sekä tuotantotekniikoita kohtaan ovat nostaneet Capdellin yhdeksi suosituimmaksi julkitilakalustevalmistajaksi.

Pelkkä tuotteen ulkomuoto ei kuitenkaan ole Capdellille tärkeintä, vaan jokaisen tuotteen on täytettävä myös tiukat laatustandardit, joihin lukeutuvat tuotteen kestävyys, ergonomia ja vaihtoehtojen monipuolisuus. Kestävyytensä ja ergonomisen muotoilunsa ansiosta kalusteet soveltuvat hyvin hotelli- ja ravintolakäyttöön, aulatiloihin ja toimistoihin. Monipuolisuutta tuotteisiin tuo laaja valikoima viimeistelyvaihtoehtoja niin petseissä kuin verhoilukankaissakin.

Capdell pyrkii valmistamaan tuotteensa ympäristön huomioiden, ja se on työskennellyt jo vuosia uusiutuvien raaka-aineiden parissa. Kaikki tuotteissa käytetty puumateriaali on PEFC-sertifioitua ja polypropeenit kierrätettäviä. Petsit ja lakat pyritään myös valitsemaan niin, että ympäristön kuormitus jäisi mahdollisimman pieneksi.

capdell.com