Asiakkaat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Robert’s Coffee

Robert’s Coffeet ovat viihtyisiä kohtaamispaikkoja, missä on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmetkahvista, sydämellisestä palvelusta ja iloisesta ilmapiiristä. Restatopilla on ollut ilo olla mukana sisustamassa useita Robert’s Coffee kahviloita Suomessa.

Lue lisää

Löyly Helsinki

Löyly on lähes 2000m2 kokoinen saunatila Helsingin Hernesaaressa. Löyly valmistui kesällä 2016 ja on siitä lähtien ollut erittäin suosittu. Löylyn upeat tilat tarjoavat merellisen elämyksen keskellä Helsinkiä.

Lue lisää

Werstas ja Circus Turku

Turussa ElectroCityssä sijaitseva monitilatoimistossa Werstaassa on työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle. Werstaasta on mahdollista vuokrata työpisteitä tai työhuoneita kuukausi kerrallaan. Werstas tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen tilan ja palvelut, jotka helpottavat jokaisen siellä työskentelevän arkea.

Lue lisää

Kauppakeskus Myllyn kahvilat ja ravintolat

Raisiossa sijaitseva kauppakeskus Mylly laajensi tilojaan 2015 ja laajennuksen myötä kaikki TOK:n ravintolat ja kahvilat saivat uuden ilmeen. Ravintolat avattiin kahdessa vaiheessa, ensin lokakuussa 2015 Qualitano, Tsiken ja Kulman Kuppila ja marraskuussa 2015 virallisissa avajaisissa Rapido, Bacaro Doppio, Rosso ja Coffee House.

Lue lisää

Lapland Hotels Oulu ja Tampere

Lapland Hotels-ketju on toiminut Suomessa jo yli 50 vuotta. Ketjulla on Suomessa 13 hotellia Pohjois-Suomen alueella ja nyt ketjua ollaan laajentamassa Etelä-Suomeen. Uusimmat hotellit avattiin Ouluun ja Tampereelle vuoden 2015 loppupuolella.

Lue lisää

Mehiläinen Villa Aurora

Mehiläisen uusi palvelukoti Villa Aurora avattiin helmikuussa 2016 Turun Länsinummeen. Restatop toimitti palvelukodin sisustuskokonaisuuden Avaimet käteen-palvelulla, täysin asumisvalmiina uusille asukkaille. Uusi kodikas sisustus luo lämminhenkisen ilmeen palvelukotiin, jossa ikäihmisen on helppo viihtyä.

Lue lisää

Spa Hotel Runni

Spa Hotel Runni sijaitsee Iisalmen kupeessa Runnin kylässä. Hotelli on perustettu jo 1700-luvulla. Spa Hotel Runni on kuuluisa rautapitoisesta, terveyttäedistävästä lähdevedestään.

Lue lisää

Holiday Inn City Centre Helsinki

Holiday Inn City Centren aulatila ja hotellihuoneet uusittiin täysin keväällä 2016. Uudistuneen hotellin Open Lobby on viihtyisä ja monikäyttöinen aulatila. Aulatilassa voi syödä, juoda, seurustella tai vaikkapa työskennellä.

Lue lisää

Sato Hotellikoti

SATO HotelliKodit ovat tyylikkäästi sisustettuja ja täysin varusteltuja yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. SATO hotellikodit on sisustettu rakennusten aikakausia kunnioittaen. Asuntojen sisustuksissa aistii hyvin vanhojen talojen retrotunnelman.

Lue lisää

Yhteensä 72 (8 sivua)