EtusivuHoivatilat

Hoivatilat

Turvalliset kalusteet ja sisustusratkaisut hoivatiloihin

Hoivatiloja toteuttaessamme emme ole tekemisissä minkä tahansa paikan kanssa, vaan meillä on kunnia olla luomassa jonkun kotia. Viihtyisyys ja turvallisuus ovat hoivatilasisustamisessa avainasemassa. Väreillä ja materiaaleilla luodaan kodikkuuden tunnetta tehokkaisiinkin tiloihin.

Kaikki hoivakalusteemme on valmistettu turvallisiksi, käytännöllisiksi ja helposti puhtaana pidettäviksi, ja ne sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Pidämme huolen siitä, että toteuttamamme ratkaisut ovat myös taloudelliselta näkökantilta fiksuja.

Ota yhteyttä

Docrates

Docrates

Helsingin Jätkäsaaressa sijaitseva, yli kymmenen vuotta toiminut Docrates Syöpäsairaala kaipasi kiperästi laajennusta, joka toteutettiin vuonna 2020.

Lue lisää

Villa Ilonkaari

Villa Ilonkaari

Hoivakoti Villa Ilonkaari tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille Tampereella Tesoman kaupunginosassa.

Lue lisää

Harmoninen ja luonnonläheinen Omakoti Kastanja

Harmoninen ja luonnonläheinen Omakoti Kastanja

Omakoti Kastanja on Mikkeliin valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja tukiasumista kehitysvammaisille nuorille aikuisille. Kastanja muodostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toisessa tarjotaan ympärivuorokautista ohjausta ja tukea. Toisena kiinteistönä pihapiirissä on rivitalo, joka on tarkoitettu kevyemmän ohjauksen ja tuen asiakkaille.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!