Ajankohtaista

Original Sokos Hotel Kupittaa

Turun Kupittaa sai oman hotellin, kun Original Sokos Hotel Kupittaa avasi ovensa 1.7.2020. Kupittaan alue kehittyy Turussa kovaa vauhtia ja Kupittaan hotelli onkin mainio lisä kaupungin palveluihin.

Lue lisää

Mummotunneli

Legendaarisen Mummotunnelin terassialue uudistettiin kesällä 2020. Aleksanterinkadulla sijaitseva Mummotunneli ei varsinaisesti ole tunneli vaan useiden ravintoloiden muodostama terassiravintola, jossa tarjotaan ruokaa aina lounaasta illallisiin.

Lue lisää

Pinnalla nyt: Kierrätysmateriaalit julkitilasisustamisessa

Tuotteiden ympäristövastuullisuudesta puhutaan tänä päivänä syystäkin paljon, ja valintoja pyritään tekemään entistä enemmän ympäristöä ajatellen.

Lue lisää

Scandic Eden Nokia

Nokialla sijaitseva suosittu Scandic Eden -kylpylähotelli avautui asiakkailleen maaliskuussa 2020 suuren uudistuksen jälkeen.

Lue lisää

Kustannustehokkaat pisarasuojat ravintoloihin ja asiakaspalvelupisteisiin

Lasista tai akryylistä valmistettu pisarasuoja on tehokas tapa suojata henkilökunta ja asiakkaat tartunnoilta. Restatopilta löydät valikoiman laadukkaita pisarasuojia, jotka eivät vaadi kiinteää asennusta. Toimitamme suojat 1-2 viikon toimitusajalla.

Lue lisää

Restatopilla hyvä palveluvarmuus myös poikkeusoloissa

Elämme poikkeuksellista aikaa. COVID-19-pandemia vaikuttaa niin Suomessa kuin kaikkialla muuallakin maailmassa. Me Restatopilla pidämme omalta osaltamme huolta siitä, että pystyisimme hillitsemään koronaviruksen leviämistä. Tässäkin haasteellisessa tilanteessa haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin.

Lue lisää

Luo geometrisiä linjoja työpisteen ylle säädettävällä Balancer-seinävalaisimella

Northernin Balancer-seinävalaisimessa yhdistyvät arkkitehtoninen muotoilu ja geometriset linjat. Teräsrunko tekee Balancerista tukevan ja tasapainottaa valaisimen muuten siroa rakennetta. Kaarevan säätövarren avulla suuntaat valon näppärästi haluamaasi kulmaan. Seinävalaisimen varressa on myös kolme eri säätötasoa, joiden avulla varren pituutta voi säädellä. Samaan sarjaan on saatavana myös Balancer-lattiavalaisin. Molempien tuotteiden runko on valmistettu mattamustaksi maalatusta teräksestä ja valaisinkupu suupuhalletusta lasista. Balancer-sarjan on suunnitellut berliiniläinen suunnittelutoimisto Yuue.

Lue lisää

Paradiso-sarja täydentyi uusilla tuotteilla

Tänä keväänä Paradiso-sarja sai täydennystä 2-istuttavasta sohvasta ja penkistä, jakkarasta sekä matalammasta Paradiso-tuolista. Kaikissa Paradiso-sarjan tuotteissa toistuu pyöreä muotokieli ja ilmava rakenne. Istuinmukavuutta kalusteisiin tuo pehmustettu istuin ja selkänoja, joiden verhoiluun on saatavana useita eri vaihtoehtoja. Kalusteiden runko on valmistettu kestävästä galvanoidusta teräksestä, joka mahdollistaa Paradiso-kalusteiden käytön sisä- ja ulkotiloissa. Kalusteiden runkoon on lisäksi valittavana 30 eri väriä. Sarja sopii mainiosti terassille, ravintoloihin sekä julkisiin aulatiloihin. Tuotteet kestävät kovaakin käyttöä ja ne voidaan verhoilla säänkestävillä kankailla. Tutustu sarjan uutuuksiin ja lataa materiaalia tuotteisiin liittyen alta.

Lue lisää

Paasitorni – Paasiravintola

Paasitornin sydämessä sijaitseva Paasiravintola sai arvoisensa tyylin, kun ravintola entisöitiin raikkaasti 2020-luvulle. Paasiravintolan suunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto KOKO3. Restatop toimitti Paasiravintolaan irtokalusteita ja RT-Interiors vastasi laajasti ravintolan pintaremontista sekä kiintokalusteista.

Lue lisää

Kaunis Arena-sarja sopii niin terassille kuin sisätiloihinkin

Arena-sarjan tuotteissa toistuu kaunis rottinkia jäljittelevä rakenne. Sarjaan kuuluu 2-istuttava sohva, nojatuoli sekä eri kokoisia pöytiä. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka takaa tuotteille pitkän käyttöiän. Sohvan ja nojatuolin pehmusteet ovat saatavana säänkestävinä. Mainio sarja ravintolan tai kahvilan terassille. Useat eri värivaihtoehdot auttavat luomaan oman tilan ilmeeseen sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää

Vinkkejä terassille ja ulkotilojen sisustukseen

Kevät tulee kohisten ja juuri nyt on paras aika suunnata katse terassille ja ulkotilojen sisustukseen. Meiltä on ilmestynyt uusi kuvasto Terrace & Outdoor 2020, jota pääsette selaamaan tämän kirjoituksen lopusta. Päätimme lisäksi koota muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä terassin suunnittelussa ja kalusteita valittaessa. Suurin osa valmistajistamme on Euroopasta, joten kalusteiden toimitusaika on keskimäärin 4-6 viikkoa, nyt on siis juuri oikea aika tilata terassikalusteet tulevaa kesää varten.

Lue lisää

Pyöreät muodot, aidot materiaalit ja monokromaattinen värimaailma nousivat esiin Tukholmassa

Tämän vuoden Tukholman messuilla korostuivat pyöreät ja kaarevat linjat, aidot materiaalit sekä monokromaattinen värimaailma.

Lue lisää

Stockholm Furniture Fair 2020

Alkuvuoden tärkein kaluste- ja valaisintapahtuma avaa pian ovensa Tukholmassa. Oletko tulossa mukaan?

Lue lisää

Historiallisen Bottan uudistus

Historiallinen Ostrobotnia-talo, nykyisin Botta, sijaitsee paraatipaikalla Helsingin Töölössä. Bottan historia ylettyy aina 1900-luvun alkuun saakka, jolloin talon rakentaminen aloitettiin ylioppilaiden järjestötoiminnan tarpeista. Rakennuksen valmistumisen jälkeen Ostrobotnia-talossa on ollut monenlaista toimintaa: rakennuksessa on mm. perustettu jääkäriliike Suomen itsenäistymisen jälkeen, ja kieltolain kumouduttua ensimmäinen Alkon myymälä avautui Bottan katutasoon. Monipuoliseksi ravintolakeskittymäksi kehittyneen Bottan tilojen uudistaminen alkoi ensimmäisen kerran jo keväällä 2017. Juhlasali uudistettiin keväällä 2019 ja sen seurauksena siitä kuoriutui yksi Helsingin upeimmista juhlatiloista. Tilojen sisustuksen suunnittelusta vastasi Lela Louhio.

Lue lisää

Plaza Premium Lounge, Helsinki-Vantaan Lentoasema

Restatopin vuoden 2019 mielenkiintoisimpiin sisustuskohteisiin lukeutui ehdottomasti Helsinki-Vantaan lentokentälle avautunut Plaza Premium Lounge. Lounge sijaitsee non-Shengen alueella, mikä toi projektiin paljon ennalta huolehdittavia asioita kuten kulkuluvat ja asennusaikataulujen tarkan suunnittelun. Kohteen tilaajana ja suunnittelijana oli honkongilainen operaattori, joka on toteuttanut vastaavia hankkeita 35:lle kansainväliselle lentokentälle. Restatopilla oli ilo päästä toteuttamaan tämä mielenkiintoinen kokonaisuus, joka sisälsi irtokalusteiden lisäksi myös paljon räätälöityjä mittatilauskalusteita.

Lue lisää

Arturo Alvarez – Young Talent Award 2020

Espanjalaisen valaisinvalmistajan Arturo Alvarezin Young Talent Award -valaisinsuunnittelukilpailu on parhaillaan käynnissä. Arturo Alvarez haluaa kilpailun myötä tukea uusia, nuoria suunnittelijoita.

Lue lisää

Tunnelmalliset Fluo-riippuvalaisimet

Arturo Álvarezin valaisimet ovat taideteoksia. Jokainen valaisin valmistetaan käsin tekniikoilla, jotka pohjautuvat vanhoihin perinteisiin taidetekniikoihin. Luonto inspiroi Arturoa ja toimii valaisimien suunnittelun lähtökohtana. Fluo-riippuvalaisinsarja koostuu kolmesta eri kokoisesta valaisimesta, joista suurin on halkaisijaltaan liki kolmemetrinen. Fluo-valaisimet on valmistettu maalatusta teräsverkosta. Materiaalista huolimatta muotoilu on kevyen ilmava ja tuo mieleen tyllihameen laskokset tai pilvenhattaran. Valo heijastuu kauniisti metalliverkon lävitse luoden moniulotteisen valaistuksen. Arturon valaisimille tyypillistä on erilaiset materiaaliyhdistelmät, valon taittuminen ja muotoilu. Suurimmalle Fluo-riippuvalaisimelle myönnettiin vuonna 2009 Good Design Award -palkinto Suurimmat kattokruunut -kategoriassa.

Lue lisää

Ajaton ja tyylikäs Bernard, HAY

Shane Schneckin suunnittelemassa Bernard-loungetuolissa on kaunis massiivipuinen runko, jonka muotoilu on pehmeälinjainen ja ajaton. Massiivipuisen pyökkirungon varaan on pingotettu verhoilukangas, joka antaa tuolille rennon ilmeen ja tekee siitä mukavan istua. Irrotettavan verhoilukankaan joustavuutta voi säätää helposti tuolin alapuolelle kätketyn nyörityksen avulla. Verhoilukankaaksi voi valita joko laadukkaan nahan tai kestävän purjekankaan. Bernard-loungetuoli sopii käytettäväksi monenlaisissa ympäristöissä, kuten hotellin aulatiloissa sohvapöydän äärellä tai vaikkapa hotellihuoneissa. Bernard on helppo sijoittaa erilaisiin kalusteryhmiin ja se toimii mainiosti myös pareittain. Runkoon ja verhoiluun on saatavana useita eri viimeistelyvaihtoehtoja. Valmistaja HAY.

Lue lisää

Yhteensä 103 (6 sivua)