Ajankohtaista

Scandic Helsinki Aviacongress

Scandic Helsinki Aviacongressin tiloja uudistetaan parhaillaan. Yleiset tilat ovat jo valmistuneet ja nyt on menossa hotellihuoneiden uudistus.

Lue lisää

Mainiokoti Jusolanlampi

Lohjan Maksjoelle syksyllä 2017 avattu ympärivuorokautista hoitoa tarjoava Mainiokoti Jusolanlampi on ikäihmisille suunnattu palvelukoti.

Lue lisää

Kiinnostavimmat vinkit Tukholmaan 6.-10.2.2018

Tukholman kalustemessut ovat pian täällä. Helmikuinen Ruotsi kerää designalan ajankohtaiset ilmiöt yhteen – uutuuksia, trendejä ja ilmiöitä!

Lue lisää

Ravintola Veranta

Tilaus- ja aamiaisravintola Veranta on Oulussa sijaitseva vuonna 2016 valmistunut kokonaisuus. Selkeän hillityt linjat harmoniset värit viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää

Northern – uusi lifestylemerkki!

Northern Lighting-tuotemerkin valikoima laajenee ja samalla tuotemerkin nimi muuttuu. Uuden lifestylemerkin nimeksi tulee Northern.

Lue lisää

Merry Christmas – Hyvää Joulua

Restatop kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta.

Wishing you a Happy Holidays and a joyful New Year 2018. Best wishes from Restatop.

Lue lisää

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes on Royal Ravintoloiden uuden Hawaii-ravintolaryhmän paikka, ja sen ravintoloitsijoina toimivat kolme Yes-miestä: Hawaiin Ville Relander ja Richard McCormick sekä Alex Nieminen.

Lue lisää

Mein Schiff 6 risteilyalus

Risteilyvarustamo TUI Cruises uusin risteilijä on tehty Turun telakalla. Mein Schiff 6 on neljäs Suomen Turussa tehty TUI:n alus. Olimme mukana tekemässä alusta.

Lue lisää

Bar Edison

Edison on turkulaisille tuttu baari Aurajokirannan tuntumassa, kirjastoa vastapäätä. Edison on avattu jo vuonna 2005 mutta syksyllä 2017 baari uudistettiin täysin.

Lue lisää

Restatop rekrytoi

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme tiimiimme projektimyyjää ja valaisinmyyjää.

Lue lisää

Ravintola Vellamo Turussa

Lounasravintola Vellamo uudistettiin täysin kesällä 2017.

Lue lisää

Ravintola Teini ja Gastropub Löytö

Turussa sijaitseva, historiallisesti arvokas ravintola Teini sai keväällä 2017 uuden ilmeen.

Lue lisää

ID Helsinki 12. – 13.9

ID Helsinki, 12.–13.9.2017, on kolmatta kertaa järjestettävä projektisisustamisen ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaistapahtuma. Sisäänpääsy on ilmainen rekisteröityneille kävijöille.

Lue lisää

Milanon uutuuksia 2017

Kokosimme sinulle totuttuun tapaan herkullisimmat uutuudet Milanon messuilta.

Lue lisää

Picnic Freda

Picnic Oy uudisti kahvilaketjuunsa kuuluvan Fredrikinkadun kahvilan uudella tavalla. Uudistustyössä oli suunnittelutoimiston Franzin lisäksi mukana mm. sosiaalinen media.

Lue lisää

Tallink Megastar

Megastar on Tallinkin uusin risteilyalus. Alus aloitti liikennöinnin Helsinki–Tallinna-reitillä talvella 2017.

Lue lisää

Restatopilla tapahtuu 2017

Haluamme palvella yhä paremmin. Lähdemme vuoteen 2017 uusilla verkkosivuilla. Uusilla verkkosivullamme pääset tutustumaan helposti ja toimivasti tuotteisiimme. Voit tutustua toteuttamiimme sisustuskohteisiin ja hakea ideoita omiin projekteihisi.

Lue lisää

Zilio Aldon uutuuksia

Zilio Aldon mallistoon on tullut uusi vanerirunkoinen Rapa-tuoli. Rapa-tuolit ovat pinottavia ja ne ovat saatavissa useissa väreissä. Tuolissa on ihastuttava hieman retrohenkinen muotoilu. Rapa-tuolia on saatavana useilla erilaisilla jalkavaihtoehdoilla. Rapa soveltuu erittäin hyvin kahvilatuoliksi.

Lue lisää

Yhteensä 62 (4 sivua)