Ajankohtaista

Lapland Hotels Oulu ja Tampere

Lapland Hotels-ketju on toiminut Suomessa jo yli 50 vuotta. Ketjulla on Suomessa 13 hotellia Pohjois-Suomen alueella ja nyt ketjua ollaan laajentamassa Etelä-Suomeen. Uusimmat hotellit avattiin Ouluun ja Tampereelle vuoden 2015 loppupuolella.

Lue lisää

Mehiläinen Villa Aurora

Mehiläisen uusi palvelukoti Villa Aurora avattiin helmikuussa 2016 Turun Länsinummeen. Restatop toimitti palvelukodin sisustuskokonaisuuden Avaimet käteen-palvelulla, täysin asumisvalmiina uusille asukkaille. Uusi kodikas sisustus luo lämminhenkisen ilmeen palvelukotiin, jossa ikäihmisen on helppo viihtyä.

Lue lisää

Cantarutti uutuuksia

Italialaisen tuolivalmistajamme Cantaruttin uutuustuotteiden linjoissa on vaikutteita 1960-70 -luvun skandinaavisesta muotoilusta. Upeat linjat ja viimeistely yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa luovat upeita tuoleja ja pöytiä. Tässä alla parhaita paloja uusista tuotteista.

Lue lisää

Holiday Inn City Centre Helsinki

Holiday Inn City Centren aulatila ja hotellihuoneet uusittiin täysin keväällä 2016. Uudistuneen hotellin Open Lobby on viihtyisä ja monikäyttöinen aulatila. Aulatilassa voi syödä, juoda, seurustella tai vaikkapa työskennellä.

Lue lisää

Yhteensä 112 (7 sivua)