Ajankohtaista

Northern – uusi lifestylemerkki!

Northern Lighting-tuotemerkin valikoima laajenee ja samalla tuotemerkin nimi muuttuu. Uuden lifestylemerkin nimeksi tulee Northern.

Lue lisää

Merry Christmas – Hyvää Joulua

Restatop kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä onnellista uutta vuotta.

Wishing you a Happy Holidays and a joyful New Year 2018. Best wishes from Restatop.

Lue lisää

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes on Royal Ravintoloiden uuden Hawaii-ravintolaryhmän paikka, ja sen ravintoloitsijoina toimivat kolme Yes-miestä: Hawaiin Ville Relander ja Richard McCormick sekä Alex Nieminen.

Lue lisää

Mein Schiff 6 risteilyalus

Risteilyvarustamo TUI Cruises uusin risteilijä on tehty Turun telakalla. Mein Schiff 6 on neljäs Suomen Turussa tehty TUI:n alus. Olimme mukana tekemässä alusta.

Lue lisää

Bar Edison

Edison on turkulaisille tuttu baari Aurajokirannan tuntumassa, kirjastoa vastapäätä. Edison on avattu jo vuonna 2005 mutta syksyllä 2017 baari uudistettiin täysin.

Lue lisää

Restatop rekrytoi

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme tiimiimme projektimyyjää ja valaisinmyyjää.

Lue lisää

Ravintola Vellamo Turussa

Lounasravintola Vellamo uudistettiin täysin kesällä 2017.

Lue lisää

Ravintola Teini ja Gastropub Löytö

Turussa sijaitseva, historiallisesti arvokas ravintola Teini sai keväällä 2017 uuden ilmeen.

Lue lisää

ID Helsinki 12. – 13.9

ID Helsinki, 12.–13.9.2017, on kolmatta kertaa järjestettävä projektisisustamisen ja sisustusarkkitehtuurin ammattilaistapahtuma. Sisäänpääsy on ilmainen rekisteröityneille kävijöille.

Lue lisää

Milanon uutuuksia 2017

Kokosimme sinulle totuttuun tapaan herkullisimmat uutuudet Milanon messuilta.

Lue lisää

Picnic Freda

Picnic Oy uudisti kahvilaketjuunsa kuuluvan Fredrikinkadun kahvilan uudella tavalla. Uudistustyössä oli suunnittelutoimiston Franzin lisäksi mukana mm. sosiaalinen media.

Lue lisää

Tallink Megastar

Megastar on Tallinkin uusin risteilyalus. Alus aloitti liikennöinnin Helsinki–Tallinna-reitillä talvella 2017.

Lue lisää

Restatopilla tapahtuu 2017

Haluamme palvella yhä paremmin. Lähdemme vuoteen 2017 uusilla verkkosivuilla. Uusilla verkkosivullamme pääset tutustumaan helposti ja toimivasti tuotteisiimme. Voit tutustua toteuttamiimme sisustuskohteisiin ja hakea ideoita omiin projekteihisi.

Lue lisää

Zilio Aldon uutuuksia

Zilio Aldon mallistoon on tullut uusi vanerirunkoinen Rapa-tuoli. Rapa-tuolit ovat pinottavia ja ne ovat saatavissa useissa väreissä. Tuolissa on ihastuttava hieman retrohenkinen muotoilu. Rapa-tuolia on saatavana useilla erilaisilla jalkavaihtoehdoilla. Rapa soveltuu erittäin hyvin kahvilatuoliksi.

Lue lisää

Robert’s Coffee

Robert’s Coffeet ovat viihtyisiä kohtaamispaikkoja, missä on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmetkahvista, sydämellisestä palvelusta ja iloisesta ilmapiiristä. Restatopilla on ollut ilo olla mukana sisustamassa useita Robert’s Coffee kahviloita Suomessa.

Lue lisää

Löyly Helsinki

Löyly on lähes 2000m2 kokoinen saunatila Helsingin Hernesaaressa. Löyly valmistui kesällä 2016 ja on siitä lähtien ollut erittäin suosittu. Löylyn upeat tilat tarjoavat merellisen elämyksen keskellä Helsinkiä.

Lue lisää

Werstas ja Circus Turku

Turussa ElectroCityssä sijaitseva monitilatoimistossa Werstaassa on työ- ja neuvottelutiloja 200 henkilölle. Werstaasta on mahdollista vuokrata työpisteitä tai työhuoneita kuukausi kerrallaan. Werstas tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen tilan ja palvelut, jotka helpottavat jokaisen siellä työskentelevän arkea.

Lue lisää

Kauppakeskus Myllyn kahvilat ja ravintolat

Raisiossa sijaitseva kauppakeskus Mylly laajensi tilojaan 2015 ja laajennuksen myötä kaikki TOK:n ravintolat ja kahvilat saivat uuden ilmeen. Ravintolat avattiin kahdessa vaiheessa, ensin lokakuussa 2015 Qualitano, Tsiken ja Kulman Kuppila ja marraskuussa 2015 virallisissa avajaisissa Rapido, Bacaro Doppio, Rosso ja Coffee House.

Lue lisää

Yhteensä 112 (7 sivua)