Asiakkaat - Kahvilat ja ravintolat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Oluthuone Ratamo

Oluthuone Ratamo sijaitsee Triplan keskeisimmällä paikalla rautatieaseman läheisyydessä. Ratamossa voit seurata kaupungin sykettä aitiopaikalta ja nauttia laadukkaista oluista sekä viineistä. Toimitimme kohteeseen kaikki irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Lue lisää

Urban Rabbit

Urban Rabbit on yksi Helsingin Pasilassa sijaitsevan Triplan monista kohtaamispaikoista. Tässä Gastropubissa on tunnelmaa ja yksityiskohtia niin, ettei vierailija takuula pääse kyllästymään. Toimitimme kohteeseen irtokalusteet ja valaisimet. Kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Lue lisää

Herkkujuustolan Juustotupa

Sastamalassa sijaitseva Herkkujuustolan Juustotupa sai persoonalliset tilaan sopivat kalusteet.

Lue lisää

Hermian Farmi

Business Park Hermian Farmin ravintolakokonaisuus huokuu tämän päivän sisustustrendejä.

Lue lisää

Ravintola Más, Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkentän yhteydessä toimivan Más-ravintolan sisustus hurmaa runsaalla värimaailmalla ja kauniilla valaisimilla.

Lue lisää

Ravintola Veranta

Tilaus- ja aamiaisravintola Veranta on Oulussa sijaitseva vuonna 2016 valmistunut kokonaisuus. Selkeän hillityt linjat harmoniset värit viimeistelevät kokonaisuuden.

Lue lisää

Yes Yes Yes

Yes Yes Yes on Royal Ravintoloiden uuden Hawaii-ravintolaryhmän paikka, ja sen ravintoloitsijoina toimivat kolme Yes-miestä: Hawaiin Ville Relander ja Richard McCormick sekä Alex Nieminen.

Lue lisää

Bar Edison

Edison on turkulaisille tuttu baari Aurajokirannan tuntumassa, kirjastoa vastapäätä. Edison on avattu jo vuonna 2005 mutta syksyllä 2017 baari uudistettiin täysin.

Lue lisää

Ravintola Vellamo Turussa

Lounasravintola Vellamo uudistettiin täysin kesällä 2017.

Lue lisää

Yhteensä 32 (4 sivua)