Asiakkaat - Kahvilat ja ravintolat

Restatop on toimittanut sisustuskokonaisuuksia lukuisille asiakkailleen jo 30 vuoden ajan. Projektinhallinta, tuotetuntemus, aikataulutus ja asiakkaan budjetin kunnioitus ovat meille toimintamme edellytys. Tule tutustumaan onnistuneisiin sisustuksiimme ja hakemaan ideoita omiin projekteihisi!

Ravintola Vellamo Turussa

Lounasravintola Vellamo uudistettiin täysin kesällä 2017.

Lue lisää

Ravintola Teini ja Gastropub Löytö

Turussa sijaitseva, historiallisesti arvokas ravintola Teini sai keväällä 2017 uuden ilmeen.

Lue lisää

Picnic Freda

Picnic Oy uudisti kahvilaketjuunsa kuuluvan Fredrikinkadun kahvilan uudella tavalla. Uudistustyössä oli suunnittelutoimiston Franzin lisäksi mukana mm. sosiaalinen media.

Lue lisää

Robert’s Coffee

Robert’s Coffeet ovat viihtyisiä kohtaamispaikkoja, missä on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmetkahvista, sydämellisestä palvelusta ja iloisesta ilmapiiristä. Restatopilla on ollut ilo olla mukana sisustamassa useita Robert’s Coffee kahviloita Suomessa.

Lue lisää

Löyly Helsinki

Löyly on lähes 2000m2 kokoinen saunatila Helsingin Hernesaaressa. Löyly valmistui kesällä 2016 ja on siitä lähtien ollut erittäin suosittu. Löylyn upeat tilat tarjoavat merellisen elämyksen keskellä Helsinkiä.

Lue lisää

Kauppakeskus Myllyn kahvilat ja ravintolat

Raisiossa sijaitseva kauppakeskus Mylly laajensi tilojaan 2015 ja laajennuksen myötä kaikki TOK:n ravintolat ja kahvilat saivat uuden ilmeen. Ravintolat avattiin kahdessa vaiheessa, ensin lokakuussa 2015 Qualitano, Tsiken ja Kulman Kuppila ja marraskuussa 2015 virallisissa avajaisissa Rapido, Bacaro Doppio, Rosso ja Coffee House.

Lue lisää

Yhteensä 33 (4 sivua)