EtusivuRennon värikäs terassi

Rennon värikäs terassi

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan värikkäästä terassista, joka huokuu iloa ja mukavuutta! Tässä tyylissä yhdistyvät raikkaat värit ja mukavat istuimet, jotka luovat kesäisen ilmapiirin rentoutumiseen ystävien seurassa. Leikkisyyttä terassille tuovat myös värikkäät tekstiilit ja tunnelmalliset valot.

Värikkäät terassikalusteet luovat energisen ja iloisen tunnelman, joka sopii erityisen hyvin rentoihin ravintoloihin, kesäkahviloihin ja pubien terasseille. Pidä linjat kevyinä ja leikkisinä, ja lisää pehmeyttä värikkäillä terassimatoilla ja ulos sopivilla tyynyillä.

Tässä tyylissä kalusteet saavat olla reilusti eriparisia, kaiken ei tarvitse olla samaa sarjaa. Väripaletissa toistuvat päävärit ja raikkaat pastellit, joita voi vielä raikastaa valkoisella. Valitse suurin osa väreistä värikartan samalta laidalta (esim. punainen, oranssi ja keltainen) ja tehosta toisen laidan väreillä (esim. mintunvihreä tai turkoosi). Tyyliin riittää 3-5 väriä, jotka toistuvat eri elementeissä, niin kokonaisuudesta ei tule levoton.

Värikkäät ja kokoontaitettavat terassikalusteet
null
Yhteensä 44 (2 sivua)
Yhteensä 44 (2 sivua)